Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Tesla Cybertruck sonunda Türkiye'ye geliyor: Fiyatı ne kadar olacak?

Taşıt 5 Mayıs 2024 0
Tesla Cybertruck sonunda Türkiye'ye geliyor: Fiyatı ne kadar olacak?

Tesla Cybertruck Türkiye'ye geliyor. Peki fiyatı ne kadar olacak?

Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden Tesla, her geçen gün pazarda daha fazla söz sahibi oluyor. Geçen yıllarda çıarılan ve kurşun geçirmez camlara sahip olan, sağlamlığı ile adından söz ettiren Cybertruck adlı model, Türkiye'ye geliyor.

Geçen sene Türkyie piyasasına giren ve kısa sürede ciddi satış elde eden Tesla, Model Y'den sonra bir aracını daha Türkiye'ye getireceğini açıkladı.

Amerika pazarında çığır açan ve sağlamlık testleri ile sürekli piyasada konuşulan Cybertruck, şirketin en iddialı arabaları arasında gösteriliyor. Söz konusu araç çıktıktan sonra satışl rekorları kırarken şimdi de Türkiye yollarında göreceğimiz bildiriliyor. Peki fiyatı ne kadar olacak?

AMERİKA'DA NE KADAR?

Tesla Cybertruck adlı model Amerika Birleşik Devletleri'nde 90 bin euroluk fiyattan satışa çıkıyor. Söz konusu araç ülkemize geldiğinde daha maliyetli olacak.

TÜRKİYE FİYATI NE KADAR?

Söz konusu aracın yakın zamanda ülkemize geleeği öğrenilirken aracın vergisiz fiyatı şu şekilde oluyor:

90.000 Euro = 3 milyon 132 bin lira.

Türkiye'ye gelmesi durumunda gümrük vergisi, ÖTV, KDV ve diğer maliyetlerin de eklenmesi ile aracın en az 4 milyon lira civarında satılması bekleniyor.

0'dan 100'e 2.6 saniyede ulaşan söz konusu araç, 580 km'lik menzil sunuyor. Sizce bi fiyata bu araç alınır mu? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

ARACIN GÖRÜNTÜSÜ

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;