Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Temizlik görevlisi kadrosuna 5 bin 167 personel alımı yapılacak: Başvuru başladı 2024

Temizlik görevlisi kadrosuna 5 bin 167 personel alımı yapılacak: Başvuru başladı 2024

KPSS'siz 5 bin 167 temizlik personeli ve işçisi alımı yapıyor.

Türkiye İş Kurumu resmi internet adresi üzerinden bir son dakika açıklaması yapıldı ve temizlik görevlisi kadrosunda istihdam edilmek üzere KPSS şartı aranmadan 5 bin 167 personel alımı yapılacağına yer verildi. Peki yayınlanan personel alımlarına başvurular nasıl yapılacak? Başvurulara ilişkin şartlar ve başvuru bilgileri nedir? Temizlik personeli alımına kimler başvuru yapabilecek?

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İŞKUR temizlik personeli kadrolarına yapılacak personel alımına başvuru yapacak adayların aşağıdaki genel şartları taşıması gerekmektedir:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

Türkiye İş Kurumuna kayıtlı olmak, kayıtlı değilse kayıt yaptırmak,

Alınacağı görevi yapmasına engel herhangi bir bedensel sağlık sorunu olmaması,

Verilecek görevi hakkıyla yapacak,

Kendisine verilen alanı titiz şekilde temizleyecek,

Erkek adaylar için askerlik çağına henüz gelmemiş, askerlik çağına gelmişse askerlik hizmetini yapmış ya da tecilli olması,

Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek.

İŞKUR DUYURUSU

İŞKUR üzerinden yayınlanan personel alımlarına baktığımızda temizlik görevlisi kadrosuna 4 bin 558, hastane temizlik görevlisi kadrosuna 19 temizlik işçisi kadrosuna 590 olmak üzere toplamda 5 bin 167 temizlik görevlisi alımı yapıldığı görülüyor. İşte İŞKUR sayfasındaki ilanların ekran görüntüsü:

Beden İşçisi (Temizlik)    590
Temizlik Görevlisi  4558
Temizlik Görevlisi (Hastane)    19

BAŞVURU

İŞKUR üzerinden yayınlanan personel alımlarına baktığımızda başvuru yapmak isteyenlerin aşağıdaki adımları takip ederek başvurusunu internet üzerinden yapması gerekmektedir: İşte adım adım başvuru anlatımı:

Linke tıklayın. Daha sonra açılan sayfada iş arayan kısmından giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ekranda İŞ İLANLARI yazan yere tıklayın. Son olarak iş arama sayfası karşınıza çıkacak.

Yukarıdaki gibi aradığınız pozisyon yazan kısmına , başvuru yapmak istediğiniz kadroyu yazın ve ARA butonuna tıklayın. İlanlar aşağıda sıralanacaktır. Kadın erkek memurlar bu sayfada >>> TIKLA TAKİP ET

Finans7.com I Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

Ziyaretçi 34 Gün Önce
İlan numarası istiyor
;