Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Taciz olayında skandal gelişme: Ender Saraç'ın oğlu, yalan söylediğini itiraf etti

Haberler 30 Nisan 2024 0
Taciz olayında skandal gelişme: Ender Saraç'ın oğlu, yalan söylediğini itiraf etti

Ender Saraç olayında mahkemede gerçek ortaya çıktı.

Ünlü doktor Ender Saraç hakkında, 13 yaşında olan oğluna cinsel istismarda bulunduğu iddiası üzerine dava açılmış ve geçen aylarda gündeme gelen olay kısa sürede en çok konuşulan konular arasına gelmişti. Ancak bu olayda bir son dakika haberi geldi.

22.5 YILA KADAR HAPİS İSTENİYORDU

Geçen aylarda başlayan dava sürecinde ifadeler sonrası Saraç hakkında iddianame hazırlandı ve 22.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

KENDİSİNİ BÖYLE SAVUNDU

MAhkemede kendisini savunan Saraç, çok büyük bir iftiraya uğradığını söyledi  Olay sonrası büyük üzüntü yaşadığını ve hasta olduğunu söyleyen Saraç, boşanma davasından sonra kendisinden çok para istendiğini söyledi ve bu iddiaların bu şekilde ortaya çıktığını söyledi.

Saraç ifadesinde şunları söylemişti:

"Çok büyük bir iftiraya uğradım. Trafik cezam bile yok. Bu olaylardan sonra ilk 24 saat kusmak istedim. Üzüntüden hasta oldum. 

Boşanma davasından sonra çok yüksek bir para istendi. Sonra bunlar iddia edildi. Erkek olarak negatif ayrımcılık var maalesef. Türkiye'de 30 yıldır tanınan bir doktorum. Zarar gördüm. Acilen beraatimi ve hayatımı geri istiyorum"

YALAN SÖYLEDİĞİNİ İTİRAF ETTİ

Bugün davanın duruşması gerçekleşti. Gelen son dakika bilgilerine göre Benan Saraç, oğlunun yalan söylediğini itiraf ederek şikayetçi olmadığını söyledi ve şu ifadeleri kullandı:

“Oğlumu ara ara sorguladığımda gerçeği bana ağlayarak anlattı. Böyle bir olayın yaşanmadığını söyledi. Babasına karşı hayal kırıklığı içindeydi"

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;