Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son tahmini tam tutan isimden yeni Bitcoin tahmini geldi

Son tahmini tam tutan isimden yeni Bitcoin tahmini geldi

Flaş Bitcoin tahmini geldi: 170 bin doları bulabilir.

Son dakika haberi geldi. Kripto paralarda yorumlar araştırılırken son günlerdeki yükselişler ve sert düşüşler gündem oldu. ETF onayı haberleri sornası 49 bin dolara kadar yükselen Bitcoin, daha sonra hızlı şekilde gerilemişti.

Şimdi 42 bin 583 dolar seviyesinde seyreden Bitcoin'de günlük yüzde 1'e yakın bir yükseliş görüldü. Yaşanan yükseliş sonrası Varlık yönetim şirketi SkyBridge kurucusu Anthony Scaramucci bir açıklamada bulundu.

Davos'ta kripto paralar ile ilgili açıklama yapan Scaramucci, yeni listelenen borsa yatırım fonlarına olan talep ve nisan ayındaki yarılanma nedeniyle en büyük kripto para olan Bitcoin'in gelecek sene 170 bin dolara kadar çıkabileceğini söyledi.

Bitcoin'in yarıya indirildiğinde 45 bin dolar seviyesinde olursa 2025 yılı ortası ile sonu arasında 170 bin dolar olacağını söyleyen Scaramucci, "Bitcoin yarıya indirildiğinde 45 bin dolar seviyesindeyse, 2025'in ortası ile sonu arasında 170 bin dolar olacak" ifadelerini kullandı.

Gelecek 18 ayı işaret ederek sözlerini sürdüren Scaramucci, yarılanma gününde fiyatın neredeyse bunun 4 ile çarpılması gerektiğini söyledi.

NİSAN AYINDAKİ TAHMİNİ TUTTU

2023 yılı Nisan ayında tahmin yapan Scaramucci, 2023yıl sonunda kripto paranın 40 bin ya da 50 bin dolar seviyesine çıkacağını söylemiş ve bu tahmini tutmuştu.

En büyük kripto para olan BTC'de son günlerde sret geri çekilme oldu. Spot BTC, ETF onayı ile birlikte 49 bin dolarak adar çıkmış, daha sonra yaşanan sert gerileme ile 42 bin dolara kadar gelmişti.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;