Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Sert düşüş sonrası ilk Bitcoin tahmini ve yorumları yayınlandı

Son dakika: Sert düşüş sonrası ilk Bitcoin tahmini ve yorumları yayınlandı

Sert düşüş sonrası ilk Bitcoin tahmini geldi.

73 bin dolara kadar çıkarak tarihinin en yüksek seviyesini gören Bitcoin'de sert düşüş meydana gelmişti. Yaşanan sert düşüş ile 1 Bitcoin fiyatı kısa sürede 66 bin dolara kadar gerilemişti.

Kar satışları nedeniyle yaşandığı belirtilen düşüşten sonra kripto paralar ile ilgili ilk tahmin geldi.

Binance'ın yeni CEO'su Richard Teng yaptığı son dakika açıklamasında, kurumsal yatırımcıların kripto destekli borsa yatırım fonlarına daha fazla para akıtması ile birlikte BTC'nin yükselişini sürdüreceğini ve Bitcoin'in 80 bin dolar üzerine çıkabileceğini söyledi.

Tayland Bangkok'ta düzenlenen bir etkinlikte sahneye çıkan Teng, sene başında ETF'lerin piyasaya çıkarılmasından sonra kurumsal yatırımcıların ve yeni fon akışlarının ilgisinin oldukça arttığını söyledi ve daha yeni başlıyoruz diyerek yükselişin süreceği mesajını verdi.

80 BİN DOLAR AŞILIR

Daha önce yaptığı tahmininde Bitcoin'in sene sonunda 80 bin dolar olacağını söyleyen Teng, "arzın azalması ve talebin gelmeye devam etmesiyle" birlikte artık 80 bin dolar üzerinin rahat görüleceğini söyledi.

DÜZ BİR ÇİZGİ OLMAYACAK

Bu beklentisinin kişisel görüşü olduğunu ve yatırım tavsiyesi olmadığını söyleyen Teng, düz bir çizgi şeklinde Bitcoin'in yükselmeyeceğini, iniş çıkışlı bir grafik olacağını söyledi ve bunun pitasalar adına iyi bir şey olduğunu sözlerine ekledi.

BİR TAHMİN DAHA: NEREYE KADAR DÜŞER?

CNBC Televizyonu’n konuk olan Galaxy Investment Partners’ın 59 yaşındaki CEO’su Mike Edward Novogratz ise Bitcoin'in en fazla nereye kadar düşeceği konusunda değerlendirmede bulundu.

Novogratz yaptığı açıklamada, “50 bin veya 55 bin doların altına ineceğimizi düşünmüyorum. Dramatik bir şey olmadığı sürece bunun yeni zemin olduğunu sanıyorum" değerlendirmesinde bulundu.

ŞİMDİ NE KADAR?

Kripto para piyasasından alınan son dakika bilgilerine göre 1 Bitcoin fiyatı 68 bin 452 dolar seviyesinde seyrederken Ethereum 3 bin 619 dolar seviyesinde işlem görüyor. SOL fiyatı 203 dolardan işlem görüyor. Bitcoin'in TL karşılığı ise 2 milyon 204 bin 104 lira seviyesinde gerçekleşti.

Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bigliler finans7 yatırım tavsiyesi değildir. Finans7 kripto paralar hakkında yatırım tavsiyesi vermez.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;