Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Pi Network coin fiyatı fırladı: Kripto para borsasında ne zaman işlem görecek?

Son dakika: Pi Network coin fiyatı fırladı: Kripto para borsasında ne zaman işlem görecek?

Son dakika: Pi Network fiyatı fırladı: Kripto para borsasında ne zaman işlem görecek?

"Pi yeni bir dijital para birimidir. Bu uygulama, Pi varlıklarınıza erişmenizi ve bunları büyütmenizi sağlar ve dijital varlıklarınızı barındırmak için cüzdan görevi görür. Pi adil bir şekilde dağıtılmıştır, çevre dostudur ve minimum pil gücü tüketir" ifadeleri ile yayınlanan Pi Network adlı uygulama, kısa süre içinde gündem oldu.

Gündem olan ve dünya genelinde 50 milyondan falza kişinin tleefonuna indirdiği Pi Network adlı uygulamada kripot para madenciliği yapılıyor. Yapılan madencilikte her gün uygulamaya girip Kaım yapmaya devam et butonuna tıklamanız gerekmektedir. Buna tıkladıktan sonra ağınızda bulunan kişi sayısına göre anlık şekilde Pi kazımı yapılmaktadır. Yukarıda ise kaç Pi paranız olduğunu görebileceksiniz.

PİYASADA KAÇ TL? KAÇ DOLAR?

Coinmarketcap üzerinde yayınlanan grafiğe baktığımızda Pi Network kısa süre içinde rekor seviyeye kadar yükseldi. Gelen son dakika bilgilerine göre 1 Pi fiyatının 2 bin 222 lira 85 kuruş seviyesine kadar çıktığı görülüyor.

Dolar karşılığına baktığımızda 1 Pi fiyatının 69.37 dolar seviyesinde.

BORSADA NE ZAMAN İŞLEME BAŞLAYACAK?

Pi Network coinin kripto para borsalarında ne zaman işleme başlayacağı ise hala belli değil. Önümüzdeki günlerde bu konuda bir açıklama gelmesi bekleniyor. Kripto para borsasında işlem tarihi belli olduğunda haberdar olmak için Finans7'yi takipte kalın.

Sizin kaç Pi coininiz var? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

Ziyaretçi 47 Gün Önce
1351 ama mainnete taşınabilen 580 geri kalanını nasıl mainnete taşıyabilirim?
Ziyaretçi 48 Gün Önce
2400 :)
;