Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Mahkumlara af için kritik görüşme

Siyaset 7 Mayıs 2024 1
Son dakika: Mahkumlara af için kritik görüşme

Son dakika haberleri... Mahkumlara af için kritik görüşme. Peki mahkumlara genel af var mı? Af gelecek mi 2024?

Yüz binlerce mahkum ile mahkum yakınını ilgilendiren kritik görüşme bugün gerçekleştirilecek. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün saat 12.00'da bir araya gelecek. Görüşmeye saatler kala kritik bilgiler geldi.

Toplumda yaşanan kutuplaşmaya karşı siyasette yeniden diyalog zeminini oluşturmak ve bunu korumayı kendisine misyon edindiğini belirten CHP, geçen hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü. Görüşme sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Merkezi'ne iadei ziyarette bulunacağını söyledi.

Toplumda oldukça olumlu karşılanan bu görüşmeden sonra bir adım daha atıldı ve bugün CHP ile MHP, Genel Başkanlar düzeyinde bir araya gelecek.

Özgür Özel ile Devlet Bahçeli arasında görüşme yapılacak ve siyasette diyalog ortamının daha da iyileşeceği mesajı verilecek.

AF HABERİ

Geçen gün gerçekleşen Erdoğan - Özel görüşmesinde mahkumlara genel af konusunun gündeme geldiği öğrenildi. Özgür Özel'in 28 Şubat mağdurları üzerinden bir af talebinin olduğu öğrenilirken bu talep sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Adalet Bakanını AK Parti Genel Merkezine çağırdığı ve bu konuyu görüşelim dediği bildirildi.

Bugün gerçekleşecek Özel - Bahçeli görüşmesinde de mahkumlara af konusunun görüşüleceği öğrenildi. Özel'in Cumhur İttifakı ortağı Bahçeli'ye af konusunda talebini ileteceği ve Bahçeli'den bu konuda destek isteyeceği öğrenildi.

Görüşme sonrası açıklama geldiğinde bildirimle haberdar olmak, mahkumlara af geldiğinde öğrenmek için UYGULAMAMIZI TIKLA İNDİR

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

Ziyaretçi 12 Gün Önce
Ehliyet affı unutulmamali ölümlü kaza hariç herkese
;