Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Jti grubu sigaralara 2-3 TL'lik zam geliyor

Ekonomi 6 Mayıs 2024 23:34 3
Son dakika: Jti grubu sigaralara 2-3 TL'lik zam geliyor

Son dakik: JTİ grubu sigaraya zam geldi.

Sigara fiyatlarına art arda zamlar gelmeye devam ediyor. Geçen gün Philip Morris grubunda bulunan sigaralara zam gelirken bir zam haberi daha geldi. Gelen haberde JTİ grubundaki sigaralara da 2 ve 3 liralık zamlar geldiği görülüyor.

Sigara fiyatlarına art arda gelen zamlara baktığımızda artık en ucuz sigaranın 60 liraya kadar dayandığı, 59 liraya satılan bir iki marka dışında diğer tüm sigaraların 60 liranın üzerine kadar çıktığı görülüyor. İşte JTİ grubuna gelen ve 7 Mayıs 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak sigara fiyatları zamları:

Yeni zamla birlikte JTI grubunun en pahalı sigarası 70 TL, en ucuzu ise 58 lira oldu. Geçtiğimiz günlerde de Philip Morris (PM) grubuna zam gelmişti. Sigara grubunun en pahalı sigarası 70 TL, en ucuzu ise 63 lira olmuştu.

SON ZAM İLE BİRLİKTE jtı GRUBUNUN EN UCUZ SİGARASI 59 LİRA SEVİYESİNE KADAR TIRMANDI.

Philip Morris sigaralara gelen zam için TIKLAYIN

SİGARAYA BİR ZAM DA TEMMUZ'DA

Sigaraya bir zam da Temmuz ayında gelecek. Vergi Uzmanı Ozan Bingöl yaptığı açıklamada her Temmuz ayında olduğu gibi bu dönemde de açıklanan enflasyon rakamlarına paralel olarak ÖTV zammı yapılacağını söyledi. Aksi bir karar alınmazsa zammın 3 Temmuz sonrası geleceğ ibelirtildi. Zam miktarı ÖTV miktarında yüzde 15 civarında bekleniyor. Detayları için TIKLAYIN

Yorumlar (3)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

Ziyaretçi 12 Gün Önce
Bunlar neyin zamı devlet birkez zam yapıyor bunlar 4 kez insanları soyuyorlar
Ziyaretçi 13 Gün Önce
yapsınlar aman geç kalmasınlar millet sigarayla stres atiyo satmayın yasaklayın kapatın millet birbirini yesin nüfus azalsın ozaman rahatlarsiniz Yarabbi Şükür şimdi oldu
Ziyaretçi 13 Gün Önce
yok ya bu böyle olmaz Bi değişim şart
;