Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: 1 Nisan'da okullar tatil ediliyor

Eğitim 17 Mart 2024 22:04 0
Son dakika: 1 Nisan'da okullar tatil ediliyor

Son dakika: 1 Nisan'da okulların tatil edileceği açıklandı.

Halk TV'nin son dakika olarak aktardığı habere göre okullarda 1 Nisan tarihinde tatil hazırlığı yapıldığı öğrenildi. Peki okullar 1 Nisan 2024'te tatil mi? 1 Nisan'da okullar tatil edilecek mi? Kaç gün tatil olacak? resmi açıklama geldi mi?

31 Mart 2024 tarihinde tüm Türkiye sandık başına gidecek. Sandığa gidecek vatandaşlar yerel yönetimlede yeni dönemi belirleyecek. Belediye başkanları, il ve ilçe meclis üyeleri ile muhtarlar bugün belirlenecek. Yerel seçimlere kısa süre kala tüm Türkiye'de seçim çalışmaları hız kazandı okullar ise gelecek hafta seçimler için hazırlıklarını yapacak.

OY KULLANMA SAATLERİ

Doğu illerinde sabah saat 07.00 ila 16.00 arası, batı illerinde ise 08.00 ila 17.00 arası oy kullanma işlemi olacak. 17'de oy kullanma işleminin sona ermesinden sonra sandıklar açılacak ve oy sayma işlemleri başlayacak.

ZARFLARDA ÇOK FAZLA PUSULA VAR

Açılacak zarflarda il- ilçe belediye başkanı-meclis üyesi ve muhtar oyları sayılacağı için oy sayım işleminin gece yarısına kadar devam etmesi bekleniyor. Bu nedenle okulların 1 Nisan tarihinde ders işlenmesi için hazır olması zor görünüyor.

GEÇEN SENE TATİL EDİLMİŞTİ

Geçen sene seçimden sonra okullar tatil edilmişti. Bu tatil açıklamasından sonra 31 Mart yerel seçimleri sonrası 1 Nisan'da da okulların tatil edilip edilmeyeceği merak ediliyor.

Halk TV'nin aktardığı son dakika bilgilerine göre Milli Eğitim Bakanlığı'nın 1 Nisan tarihinde okulları tatil etme hazırlığında olduğunu aktardı. Henüz resmi açıklama gelmeid ancak okulların çok yüksek ihtimalle tatil edilmesi bekleniyor. Sizce okullar tatil edilmeli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

3 GÜN TATİL OLACAK

Cumartesi, Pazar normal tatil olan öğrenciler, 1 Nisan tarihinin de tatil olması sonrası 3 gün tatil yapmış olacak. 2 Nisan Salı günü ders başı yapılacak. Kadın erkek diğer adaylarla tanışmak ve bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

ÖĞRETMENLERİN EK DERSLERİ YATACAK MI?

Öğretmenlerin nöbet ücretleri hariç diğer ücretleri yatacak. Gelişmelerden haberdar olmak için Finans7'yi takipte kalın.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;