Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Şampiyonlar Ligi Maçlarını Hangi Kanallar Şifresiz Verecek? İşte O Kanallar!

Spor 10 Nisan 2024 19:03 0
Şampiyonlar Ligi Maçlarını Hangi Kanallar Şifresiz Verecek? İşte O Kanallar!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final heyecanı devam ediyor. Gecenin maçlarında PSG, Barcelona'yı; Atletico Madrid ise Borussia Dortmund'u konuk edecek.

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Birbirinden önemli maçlar, futbolseverler ile buluşacak. Gecenin merakla beklenen maçlarında PSG, Barcelona ile; Atletico Madrid ise Borussia Dortmund ile kozlarını paylaşacak.

Yapay zeka, 2103 yılına kadarki Şampiyonlar Ligi kazananlarını tahmin etti  « PolitikYol.com | Yorum, Analiz, Haber Sitesi

Gecenin en önemli maçında Fransa Ligue 1'i domine eden PSG, Barcelona'yı konuk edecek. Fransız temsilcisi, Kylian Mbappe'nin son sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mutlu sona ulaşmanın peşinde. Sezon sonunda Xaiver Hernandez ile yolları ayıracak Barcelona ise Devler Ligi'nde sürpriz yapmayı hedefliyor. Bu dev mücadelede TSİ. 22.00'de başlayacak ve Exxen ekranlarından naklen yayınlanacak.

İspanya LaLiga'da istediği konumda yer alamayan Atletico Madrid, Almanya Bundesliga'da hayal kırıklığı yaşayan Borussia Dortmund karşısında galibiyete uzanmak isteyecek. Şampiyonluğu Bayer Leverkusen'e kaptıran Dortmund ise İspanya'dan avantajlı bir skorla dönmenin peşinde olacak. TSİ. 22.00'de başlayacak mücadele, TV8,5 üzerinden canlı yayınlanacak.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;