Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Sağlık Bakanlığı işkur işçi alımı kura sonuçları: KPS Sorgusu Sırasında Hata Oluştu hatası nedir, nasıl giderilir?

Yaşam 25 Nisan 2023 22:19 1
Sağlık Bakanlığı işkur işçi alımı kura sonuçları: KPS Sorgusu Sırasında Hata Oluştu hatası nedir, nasıl giderilir?

İşçi alımı sonuç ekranı çöktü.

Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı hakkında son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada kura çekimi sonuçlarının açıklandığına yer verildi. Açıklanan kura çekimi sonuçlarından sonra adaylar, iscisonuc.saglik.gov.tr adresine giriş yaparak sonuç ekranına gidebilecek.

Adaylar işçi alımı sonuçlarına bakmak isterken sayfada hata ile karşılaşıyor. En sık karşılaşılan hatada ise adaylar TC kimlik numarasını, baba adını ve doğum yılını doğru girdikten sonra çıkan "KPS Sorgusu Sırasında Hata Oluştu: Object reference not set to an instance of an object" hatası oldu. Yukarıda İngilizce şekilde yazan cümle ise Nesne referansı bir nesnenin örneğine ayarlanmadı'dır.

Peki bu hata nasıl giderilir? Öncelikle eğer bilgilerinizi tam ve doğru şekilde girdiyseniz bu hata siznle ilgili bir hata değildir. Sistemsel bir hatadır. Siteye çok sayıda kullanıcının girmesi sonucu oluşan bu hatanın giderilmesi biraz zaman alacak. Önümüzdeki saatlerde tekrar denemeniz gerekmektedir. Sayfa açıldığında haberdar olmak için TIKLA İNDİR

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

Ziyaretçi 12 Ay Önce
açıldı mı site acaba baktım da yine ayni
;