Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Sağlık Bakanlığı hastanelere yeni işçi alımı ne zaman?

İşçi Alımı 4 Nisan 2024 20:49 1
Sağlık Bakanlığı hastanelere yeni işçi alımı ne zaman?

Sağlık Bakanlığı hastanelere 8 bin işçi alımı hakkında son dakika açıklaması geldi ve kura çekimi tamamlandı. Kura çekiminin tamamlanması ve kazananların belli olmasından sonra yerleşemeyenler, yeni dönem personel alımının ne zaman yapılacağını araştırmaya başladı. Sağlık Bakanlığı yeni dönem işçi alımı ne zaman? Hastanelere temizlik, güvenlik görevlisi ve klinik destek elemanı alımı ne zaman yapılacak?

Bakanlık tarafından az önce yapılan açıklamada hastanelere 8 bin işçi alımında 81 ilin sonuçlarının belli olduğuna yer verildi. 81 il işçi alımı sonuçlarının belli olmasından sonra adaylar yeni dönem alımlarının ne zaman yapılacağını merak etti.

YENİ İŞÇİ ALIMI NE ZAMAN YAPILACAK?

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yaptığı son açıklamada kamuya personel alımlarının kısıldığını söyledi. Personel alımının kısılmasının Sağlık Bakanlığı'nı kapsamadığını, hastanelere personel alımının yapılacağını söyledi.

Yeni hastanelerin açılmasından sonra kısa sürede personel alımlarının yapılacağı öğrenildi. Hastanelere yeni işçi alımının sene sonuna doğru yapılması bekleniyor.

İŞÇİ ALIMI HANGİ KADROLARA YAPILACAK?

Yapılacak yeni alımda adaylar temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi, klinik destek elemanı, hasta karşılama ve yönlendirme personeli gibi kadrolarda istihdam edilecek.

Söz konusu alım KPSS'siz olacak ve adayların 18-40 yaş arasında olması istenecek. İŞKUR üzerinden başvurular başladığında bildirimle haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

Ziyaretçi 34 Gün Önce
Adamı olan yerleşir
;