Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ptt Bank emekli promosyon 2024 ne kadar?

Bankalar 31 Mart 2024 1
Ptt Bank emekli promosyon 2024 ne kadar?

PTT promosyonu ne kadar?

Maaşını PTT'den alan emekliler, ne kadar promosyon ödemesi alacaklarını araştırmaya başladı. Peki PTT Bank'tan emekli maaşını alan emeklilere ve ölüm aylığı alan vatandaşlara promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Ne kadar yapılacak?

ERDOĞAN'IN AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan promosyon ödemesi ile ilgili yaptığı açıklamada, "İlk kez 2017'de emeklilerimize banka promosyonu ödenmesi uygulamasını başlatmıştık. Kamu bankalarımız bu yılki promosyon ödemesi miktarlarını alınan aylığa göre 8 bin lira ile 12 bin lira arasında belirledi. Diğer bankaların da bu rakamların altında kalmayacak şekilde promosyon ödemeleri yapacağına inanıyorum. Banka protokolleri yürürlüğe girdikten sonra emeklilerimiz maaşlarını aldıkları yerlerden bu ödemeleri alabilecekler. Yeni banka promosyon rakamlarının emeklilerimize hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerine yer verdi.

KAMU BANKALARI PROMOSYONU AÇIKLADI

Bu açıklamadan sonra kamu bankaları promosyon rakamlarını güncelledi ve güncellenen promosyonların şu şekilde olduğuna yer verildi:

10.000 TL - 14.999,99 TL arasında maaş alanlar 8.000 TL promosyon ödemesi alacak.

15.000 TL - 19.999,99 TL arasında maaş alanlar 10.000 TL promosyon ödemesi alacak.

20.000 TL ve üzeri maaş alanlar 12.000 TL promosyon ödemesi alacak.

PTT NE KADAR VERECEK?

PTT'nin de kamu bankalarında olduğu gibi aynı şekilde, yukarıdaki gibi promosyon ödemesi yapması bekleniyor. Başvuru için bankaya müracaat edebilirsiniz. Sizce bu rakam yeterli mi? Promosyon en az kaç TL olmalı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

Ziyaretçi 21 Gün Önce
BU YAZIYI YAZANDA AKIL YOK SANIRIM.. SADECE PTT PROMOSYON VERMİYOR.. DİĞER TÜM BANKALAR VERİYOR..ÖNCE ARAŞTIR SONRA YAZ...
;