Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Pi Coin'de son dakika haberi: İlk somut adım sonrası fiyatı fırladı

Pi Coin'de son dakika haberi: İlk somut adım sonrası fiyatı fırladı

Pi Network'tan son dakika: Sevindiren yeni karar açıklandı.

Yapılan son dakika açıklamasında platform düzeyindeki ilk yardımıc program olan Pi Tarayıcıda Pi Reklam ağının açıldığına yer verildi. Artık Pi üzerinde reklam vermek isteyenler, burada reklam vereiblecek.

Verilecek reklamlar ise Pi ile yapılacak. Yani reklam vermek isteyenler önce pi alacak ve bu piler ile reklam verebilecek.

Söz konusu düzenleme dün başladı ve bu gelişme ile Pi Coin fiyatı son günlerde yüzde 170'ten fazla yükseldi.

Pİ COİN FİYATI NE KADAR?

Kripto para piyasasındna gelen son dakika bilgilerine göre bu gelişme ile ciddi şekilde yükselen Pi, daha sonra Bitcoin ile diğer tüm coinlerde yaşanan düşüş sonrası yüzde 27'ye yakın değer kaybetti ve 47.53 dolar seviyesine kadar geldi.

Dün 124 dolara kadar çıkan ve TL karşılığı ile 4 bin lirayı gören Pi Coin, şu sıralar 1530 lira civarında seyrediyor. İlk somut adım ile bu kadar yükselen Pi Coin'in kripto para piyasasında işleme başladıktan sonra ciddi seviyelere çıkabileceği belirtildi.

Sizin kaç Pi coininiz var? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

BORSADA NE ZAMAN İŞLEME BAŞLAYACAK?

Pi Coin'in henüz kripto para borsasında ne zaman işleme başlayacağı bilinmiyor. Ancak bu son gelişme, umutları arttırdı. Kripto parada işleme başlama tarihi başladığında finans7 olarak takipçilerimize bildirimle haber vereceğiz. Siz de haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;