Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Pi coin fiyatı ne kadar oldu? İşte pi network son bilgiler

Pi coin fiyatı ne kadar oldu? İşte pi network son bilgiler

Pi network coin fiyatında son durum açıklandı.

Son dakika haberi geldi. Gelen haberde Pi Coin fiyatında son duruma yer verildi. Peki Pi Coin fiyatı ne kadar oldu? Pi Network fiyatı kaç dolar, kaç TL oldu?

Yıllar önce ortaya çıkan Pi uygulaması, Play Store ve App Store ile Huawei uygulaması üzerinden indirime açıldı. İndirime açılan söz konusu uygulamaya girerek üyelik oluşturan kişiler, bu uygulama üzerinden mining işlemleri yapabiliyor.

Kripto para madenciliği yaparak Pi biriktiren vatandaşlar, bu uygulama üzerinden Pi networklarını biriktirmeye devam ediyor.

Pi paraları biriken vatandaşlar, uygulamanın kripto para piyasasında işleme başlamasını bekliyor.

Pİ COİN FİYATI NE KADAR OLDU?

Kripto para piyasasından gelen son dakika bilgilerine göre geçen hafta 122 dolara kadar çıkarak tarihinin en yüksek seviyesine kadar çıkan Pi Netwprk fiyatı, kripto paralarda yaşanan çöküşten nasibini aldı ve hızlı şekilde düştü.

Yaşanan düşüş ile birlikte şu sıralar 1 pi network fiyatı 41.60 dolar seviyesine kadar geriledi.

TL karşılığına baktığımızda ise 1 Pi Coin fiyatı 1347 TL seviyesinde. Sizin kaç Pi Coininiz var? Aşağıdaki yorum kısmından yazarak diğer takipçilerimizle bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler coinmarketcap'tan alınmıştır. Hiçbir şekilde Finans7 yatırım tavsiyesi içermez. Finans7 kripto paralar, borsa, hisseler, konusunda yatırım tavsiyesi vermez. Haberlerinde sadece bilgilendirmelerde bulunur.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;