Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Önce öğretmenle sonra öğrenci velisi ile... Oku Müdüründen skandal

3.Sayfa 13 Mart 2023 10:55 0
Önce öğretmenle sonra öğrenci velisi ile... Oku Müdüründen skandal

Önce öğretmenle, daha sonra öğrenci velisi ile ilişki iddiası.

Antalya'da bir ortaokulda müdürlük yaparken aynı okulda bir kadın öğretmen ile ilişki yaşadığı iddiası ile hakkında soruşturma başlatılan ve görevden alınarak bir ilkokula öğretmen olarak gönderilen 48 yaşındaki S.Ö isimli kişinin şimdi de bir öğrenci velisi ile ilişki yaşadığı iddia edildi. Aynı okuldaki öğretmen eşinin boşanma davası açtığı bu kişi hakkında MEB, soruşturma başlattı.

2016 yılında bir ortaokujlda müdürlük yaptığı sırada okuldaki öğretmenlerden biri ile ilişki yaşadığı iddiası ile hakkında soruşturma başlatılan ve görevden alınarak öğretmen yapılan, bir ilkokula gönderilen S.Ö'nün şimdi de bir öğrenci velisi ile ilişki yaşadığı iddiaları gündeme geldi.

Evli ve 2 çocuk babası S.Ö.'nün sınıfındaki öğrencisinin velisi H.T ile ilişki yaşadığı iddia edildi. Veliler bu durumu MEB'e bildirdi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü soruşturma başlattı. Aynı okulda görev yapan öğretmen eşi ise ona boşanma davası açtı.

Adını vermek istemeyen bir öğrenci velisi yaptığı açıklamada, bu kişinin öğrenci velilerinden biri ile aşk yaşadığını, bu işin gizlenir bir tarafının da kalmadığını söyledi. 

SKANDAL AÇIKLAMA: "İHTİYAÇLARIM OLAMAZ MI?"

Diğer öğrenci velileri ve öğretmenler ile bu konuyu görüştüklerini söyleyen veli, bunu öğretmene sorduklarında ise "İhtiyaçlarım olamaz mı?" dediğini söyledi.

VELİ DERSLERE GELİYOR

Veliler, öğrencilerin, öğretmenin ilişki yaşadığı velinin sınıflara geldiğini söyledi.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;