Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Okurken kanınız donacak: 5 yaşındaki çocuğa korkunç saldırı

Okurken kanınız donacak: 5 yaşındaki çocuğa korkunç saldırı

Okuduğuzda kanınız donacak: Çocuklara iğrenç saldırı.

İstanbul Bağcılar'da korkunç bir olay ortaya çıktı. Okurken, yazarken bile kanımızın donduğu haberi Halk TV'den Seyhan Avşar aktardı.

Söz konusu habere baktığımızda adresin İstanbul Bağcılar olduğu görülüyor. Bağcılar'da su satışı yaparak geçimini sağlayan Metin Şenay adlı yaratığın işyerinde gizli bir bölme bulundu. Söz konusu ismin bu gizli bölmede mahalledeki küçük kızlara yıllarca tacizde bulunduğu bildirildi. Bu yaratığın taciz, tecavüz anlarını videoya aldığı bildirildi.

OLAY NASIL ORTAYA ÇIKTI?

Gelen bilgilere göre olay, henüz ilkokulda okumakta olan 12 yaşındaki M.Y. adlı bir çocuğun ders bitimi sonrası eve dönmemesi sonrası ortaya çıktı. Aile, çocuğu eve gelmeyince hemen çocuğunu aradı ve okulda da bulamayınca polise başvurdu.

Polis ekipleri hemen çevrede inceleme başlattı ve kamera kayıtları incelendiğinde küçük kızın okul çıkışı Şenay'ın arabasına bindiği tespit edildi.

Polis, hemen söz konusu ismin işyerine baskın düzenledi ve düzenlenen baskında gizli bir bölmede çok sayıda çocuk görüntüsü ele geçirildi.

Sünger odada kağıt parçalarına yazılı şekilde aşağıdaki tehditlerin yer aldığı görüldü:

"Sus"

"Seni öldürürüm"

"Ağlama"

"Seni kimse duymasın..." 

EN KÜÇÜĞÜ 5 YAŞINDA: FELÇ GEÇİRENE KADAR...

Yapılan incelemelerde kurbanların en küçüğünün 5 yaşında olduğu ve cinsel istismara uğradığı öğrenildi. R.Ş. adlı çocuğun felç geçirene kadar cinsel istismara uğradığı öğrenildi.

SESLERİ DUYULMASIN DİYE...

Çocukların sesleri duyulmasın diye gizli odanın süngerle kaplandığı öğrenilirken olay ile ilgili başlatılan incelemede Şenay hakkında tutuklama kararı verilirken yhüzlerce yıl hapis cezası istendi.

Yorumlar (5)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

Ziyaretçi 39 Gün Önce
Bence idam edilmelidir.
Ziyaretçi 39 Gün Önce
Benim elime verin de gösteriyim Adaleti bunun hakkı sadece ölüm olmayacak
Ziyaretçi 39 Gün Önce
Ya bu adama hapis ödül...bı adama yasattigini yasatmak lazım..e bu 5 yaşında ki çocuğun ailesi filan o halde çocuğu nerden buldu sorgulamadi mi Allah Allah ..iyice kafayı yedi millet
Ziyaretçi 40 Gün Önce
1.2 sene ceza evinde besleyip çıkartırlar böyle mahluklar halkın eline bırakınki adalet yerini bulsun kanım donuyor böyle haberleri duyunca okuyunca çevremizde böyle pislikler çok
Ziyaretçi 40 Gün Önce
bunlar içn iğdam istiyorz
;