Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Murat Kurum: İstanbul'un bekleyen çok sorunu var

Murat Kurum: İstanbul'un bekleyen çok sorunu var

Murat Kurum'dan İstanbul trafiği açıklamaıs.

Cumhur İttifakının İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Murat Kurum, katıldığı sahur programında dikkat çeken ifadeler kullandı.

Taksim'de düzenlenen sahur programında Ahıska Türkleriyle bir araya gelen Kurum, burada yaptığı açıklamada, "Biz hala o sürgünde, o vagonlarda hayatını kaybeden ailelerimizin, gençlerimizin, yavrularımızın, büyüklerimizin acısını yüreğimizde hissediyoruz" dedi.

EN ÖNEMLİ SORUNLAIRN BAŞINDA ULAŞIM GELİYOR

Kurum açıklamasında İstanbul'un bekleyen birçok sorunu olduğunu söyledi. 1 Nisan tarihinden sonra mührü aldıklarında yapacaklarını açıklayan Kurum, en önemli sorunların başında ulaşımda yaşanan sıkıntılar olduğunu söyledi.

Yüzde 90'lara çıkan trafik yoğunluğunu eleştiren Kurum, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Bu sorunların başında da kentsel dönüşüm ve ulaşım sorunu geliyor. 1 Nisan'da İstanbullu kardeşlerim bize mührü verdiklerinde ilk işimiz bu aziz şehri afetlere karşı dirençli hale getirmek, olası bir depremi en az hasarla atlatabilmek için seferberlik ruhuyla projelerimizi teker teker hayata geçirmek olacak.

"SÖZ VERİYORUM..."

Söz veriyorum, trafik tamamen durmadan, hayat felç olmadan İstanbul kazanacak, siz kazanacaksınız. Bu seçimde ya İstanbul'daki trafik sıkışıklığını yüzde 90'lar seviyesine çıkaranları ya da yeni ulaşım yatırımlarıyla birlikte trafik çilesini bitirecek olan kadroları seçeceğiz. Ben inanıyorum ki İstanbullular hizmetin adresi olan AK Parti'mizi ve Cumhur İttifakı'mızı 31 Mart'ta rekor bir oyla seçecektir.

Gelişmelerden haberdar olmak için Finans7'yi takipte kalın.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;