Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Murat Cemcir'den Ahmet Kural açıklaması geldi

Murat Cemcir'den Ahmet Kural açıklaması geldi

Murat Cemcir'den Ahmet Kural açıklaması geldi.

Son günlerin arada sırada konuşulan isimleri Murat Cemcir ile Ahmet Kural hakkında son dakika haberi geldi. Gelen haberde Murat Cemcir, Ahmet Kural için flaş açıklamalarda bulundu.

Çalgı Çengi adlı film ile sinema dünyasına giren ikili, daha sonra İşler Güçler adlı yapımla ekranlarda çokça konuşuldu. Daha sonra Düğün Dernek ve Kardeş Payı gibi yapımlarda da birlikte oynayan ikili, komedide efsane olma yolunda emin adımlarla ilerliyorlardı.

Ancak ikilinin arası, Murat Cemcir'in Ahmet Kural'ın düğününe katılmaması ile ortaya çıktı.

2020 yılından beri birlikte projede yer almayan ve birlikte görüntülenmeyen ikilinin küs olduğu ortaya çıktı. 

İki ismin neden küstüğü konusunda net bir açıklama gelmedi. Son dakika açıklaması Murat Cemcir'den geldi. Cemcir yaptığı açıklamada, "Bizim aramızda bir küslük yok. Ben kimseye küsmem bana küser insanlar. Ben dururum sonra geri gelirler barışırlar geri giderler" ifadelerini kullandı. Murat Cemcir, muhabirlerin 'geldi mi? sorusuna ise 'yok' yanıtını verdi.

DAVET GÖNDERMİŞ AMA...

Ünlü oyuncuya sorulan diğer soru ise şu şekilde: "Size WhatsApp'tan davetiye göndermiş ama siz hiçbirine katılmadığınız için özel olarak da aramış". Cemcir ise "Ben WhatsApp'a bakmıyorum. Bazı numaralara bakmıyorum" ifadeleri ile cevap verdi.

PEKİ NUMARASI ENGELLİ Mİ?

Bu cevap üzerine, "Numarası engelli mi?" sorusu soruldu. Murat Cemcir ise 'yok engelli değil. Ahmet benim çok sevdiğim eski bir arkadaşım.' yanıtı verdi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;