Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Muğla Vali Yardımcısı Caner Yıldız Tedavi Gördüğü Hastanede Hayatını Kaybetti

Son Dakika 29 Eylül 2022 21:57 0
Muğla Vali Yardımcısı Caner Yıldız Tedavi Gördüğü Hastanede Hayatını Kaybetti

Son dakika haberi... Muğla Vali Yardımcısı Caner Yıldız tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 

Bir süredir Bodrum’da özel bir hastanede kanser tedavisi gören Muğla Vali Yardımcısı Caner Yıldız (64) hayatını kaybetti.

Evli ve 2 çocuk babası Yıldız’ın ölüm haberi ailesi başta olmak üzere tüm sevenlerini yasa boğdu.

CANER YILDIZ KİMDİR?

13 Mayıs 1958 yılında Eskişehir’de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Eskişehir’ de tamamladı. 1977 yılında kaydolduğu Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinin İktisat ve Maliye bölümünden 1981 yılında iyi derece ile mezun oldu. 1982 yılında İçişleri Bakanlığı’nda stajyer kaymakam olarak göreve başladı. 1983 yılında 69'uncu Kaymakamlık Kursunu birincilikle tamamladıktan sonra ilk olarak, kendi isteği ile Aydın’ın Kuyucak ilçesinde Mülki İdare Amirliği görevine başladı.

CANER YILDIZ HANGİ GÖREVLERİ ÜSTLENDİ?

Yıldız sırasıyla Çanakkale Bozcaada ilçesi, Şanlıurfa Akçakale Kaymakamlığı, Diyarbakır Vali Yardımcılığı, Bitlis ili Hizan Kaymakamlığı, Ağrı Eleşkirt Kaymakamlığı, Burdur Vali Yardımcılığı, Kırklareli Vali Yardımcılığı, Yalova Vali Yardımcılığı, Kocaeli Vali Yardımcılığı (Deprem İl Koordinatörü), İstanbul Vali Yardımcılığı, Adana Vali Yardımcılığı ve Aydın Nazilli Kaymakamı olarak görev yaptı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;