Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Müge Anlı'da Şok Olay: Kızım Her Evden Kaçtığında Hamile Dönüyor

Yaşam 24 Kasım 2022 13:22 0
Müge Anlı'da Şok Olay: Kızım Her Evden Kaçtığında Hamile Dönüyor

"Kızım her evden kaçtığında hamile dönüyor"

ATV ekranlarında yayımlanan ve büyük bir ilgi ile izlenen Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı TV programının bugünkü konusu evden kaçan Melike isimli kadının yaşadıkları oldu. 

Melike'nin annesi Hamide isimli kadın, programa katılarak kızının 10 Temmuz 2022 tarihinde Aydın'da kaybolduğunu söyledi. 

YÜZDE ENGELLİ

Yüzde 50 engelli raporu olan ve zihinsel engelli olduğu belirtilen Melike'den 137 gündür haber alınamadığı belirtildi. Annesi Hamide yaptığı açıklamada şaşkına çeviren cümleler kurdu.

HER EVDEN KAÇTIĞINDA HAMİLE DÖNÜYOR: 3 FARKLI KİŞİDEN 4 ÇOCUĞU VAR

Kızının 4 aydan fazla süredir kayıp olduğunu, evden kaçtığını söyleyen kadın, kızı için endişe ettiğini ve bu nedenle programa katıldığını söyledi. Hamide yaptığı açıklamada, Melike'nin daha önce de kaçtığını , şimdiye kadar toplamda 4 çocuğu olduğunu , bunların 3 farklı kişiden olduğunu söyledi.

TİKTOK'TA FOTOĞRAFINI GÖRÜNCE...

Bunun yanı sıra kızın annesi Hamide, Melike'nin TikTok'ta üzerinde darp izlerinin olduğu videolar paylaştığını aktardı.

Bu görüntüleri gören kadın, programa katılmaya karar verdiğini söyledi ve kızına Geri Dön mesajı verdi.

4 buçuk aydan fazladır kayıp olan kızının TikTok'ta gördüğü son fotoğrafında burnunun kırılmış ve yamuk halde olduğunu söyledi. 

Acıl kadın, kızının bulunmasını istedi. Programın sunucusu Müge Anlı yaptığı açıklamada kızın bulunması için elinden geleni yapacağını, duruma çok üzüldüğünü söyledi.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;