Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Migros'tan Büyük Kampanya: Ramazan Pidesi 5 TL!

Migros'tan Büyük Kampanya: Ramazan Pidesi 5 TL!

Enflasyonda yaşanan yükseliş vatandaşın üzerine zam yağmuru olarak yağmaya devam ederken pide fiyatları da gelen zamlardan nasibini almıştı. Ramazan pidesi fiyatı gelen zamlarla vatandaşın cebini yakarken pidenin satış fiyatı şehirlere göre değişmekle beraber ortalama 15 TL olarak açıklanmıştı.

Pideye gelen zamlar vatandaşı kara kara düşündürmeye devam ederken Migros artık geleneksel hale getirdiği kampanyasını duyurdu. Migros sanal market üzerindena alışveriş yapan kişilere Ramazan Pidesi satış fiyatı 15 TL yerine sadece 5 TL oldu...

RAMAZAN PİDESİ SATIŞ FİYATI NE KADAR, MİGROS PİDE KAMPANYASI KAÇ TL OLDU?

Geride bıraktığımız sene Migros sanal market üzerinden sipariş veren kişilere pide satış fiyatı sadece 1,5 TL olarak uygulanırken bu sene indirimli pide fiyatı 5 TL olarak belirlendi.

migros-pide-kampanyasi.jpg

Migros tarafından yapılan açıklamada kampanyadan sadece Money üyeliği olan ve kampanyaya kayıt yaptıran kişilerin yararlanabileceği ifade edilirken kampanya koşulları ise şu şekilde açıklandı:

23 - 31 Mart 2023 tarihleri arasında Migros, 5M Migros, Migros Jet mağazalarından, Migros Sanal Market'ten veya Migros Hemen'den kayıtlı Money özellikli kartlar ile tek seferde yapılacak 200 TL ve üzeri alışverişlerde 1 Pide 5 TL, 2 Pide toplamda 10 TL olacaktır.

Aynı gün içeresinde en fazla 2 pide indirimli alınabilir.

Alışveriş harcama tutarına alkollü ürünler, sigara, operatör TL yükleme, elektronik ürünler, beyaz eşya, ramazan kolisi, Money kullanımları, alışverişte kazanılan anında indirimler ve yeniden satış amaçlı toplu satın alımlar dahil değildir.

MİGROS – Carousel Alışveriş ve Yaşam Merkezi

Aynı gün içerisinde yapacağınız ilk 200TL'lik alışveriş kampanya kotasına dahildir. · Kampanya süresi boyunca sınırsız yararlanılabilir.

Money özellikli Yat Kart ve Otel Restoran Kartlarda geçerli değildir.

Eksik veya yanlış kişisel bilgi paylaşılmış Money Kartlar kampanyaya dahil değildir.

SMS gönderimleri her müşterinin kendi tarifesi üzerinden ücretlendirilecektir.

Kampanya hakkında detaylı bilgiyi Migros Mobil uygulaması üzerinden, www money.com tr web sitesinden veya 0850 200 40 00 Migros Çağrı merkezinden öğrenebilirsiniz.

Bu şartları yerine getiren kişiler her gün en fazla 2 tane pideyi indirimli olarak alabilecekler. Tek pide alan kişiler 5 TL öderken 2 pide alan kişiler ise 10 TL ödeyecekler. İndirimli pide fiyatı sadece money kartla yapılan alışverişlerde geçerli olacak.

Tüm market kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;