Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Migros Marketlerinde Kıyma Ette Büyük İndirim!

Migros Marketlerinde Kıyma Ette Büyük İndirim!

Ramazan Ayı’nın başlamasının ardından mutfak alışverişi yapmayı düşünen vatandaşlar marketlerin güncel kampanyalarına ilişkin araştırmalar yaparken, belirli tarihler arasında geçerli olan fırsatlar da düzenli olarak açıklanıyor. Bu çerçevede, 13 Mart tarihinde başlayan ve 15 Mart tarihine kadar devam edecek olan kıyma indirimi Migros tarafından duyuruldu. Söz konusu indirimin başlamasının ardından fiyata ve kampanyanın detaylarına ilişkin araştırmalar gerçekleştiriyor. Migros'un sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşım ile kıyma indiriminin ayrıntıları netlik kazandı.

Migros Kıyma İndirimi Mart 2024

13 Mart tarihinde başlayan ve 15 Mart tarihine kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde dana kıymalık/dana kuzu kıymalık 419,95 TL fiyat etiketiyle müşterilerle buluşacak. Kıymanın kilosu 419,95 TL'den satılırken, fırsatın ayrıntılarına ilişkin araştırmalar gerçekleştiriliyor. Bu çerçevede, önceki kampanyalarda olduğu gibi kıyma fırsatı ile ilgili de Migros'un sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşım ile bilgi verildi. Söz konusu paylaşımda:

‘’13-14-15 Mart tarihlerinde Dana Kıymalık/Dana Kuzu Kıymalık kg 419,95 TL’ye Migros mağazaları ve Migros uygulamasında’’ denildi.

migros-kiyma-indirimi-2024-mart.jpg

Tüm market indirimlerinden anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;