Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Memurların nisan ayı maaşları erken yatacak mı? Ne zaman yatacak?

Memurların nisan ayı maaşları erken yatacak mı? Ne zaman yatacak?

Memur maaşları erken yatacak mı? Ne zaman yatacak?

Kamu personellerinin maaşlarının erken yatıp yatmayacağı merak ediliyor. Peki memur maaşları erken yatacak mı? Kamu personellerinin Nisan ayı maaşları ne zaman yatacak? Peki maaşlar ne zaman yatacak? İşte gelen son dakika bilgileri.

BAYRAM TATİLİ 9 GÜN OLDU

Kamu personelleri için bayram tatili süresi 9 güne uzatıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERdoğan geçen hafta yaptığı açıklamada bayram tatilinin kamu personelleri için 9 güne uzatıldığını söyledi. 5 Nisan Cuma günü mesainin bitmesinden sonra tatil başlayacak.

15 Nisan 2024 tarihi Pazartesi günü ile birlikte mesai başlayacak ve okullar açılacak.

MAAŞLAR ERKEN YATSIN TALEBİ

Kamu personelleri, Nisan ayı maaş ödemelerinin bayram öncesinde hesaplara yatırılmasını talep ediyor. Bayramda harcamaları olduğunu söyleyen, tatil yapmak için paraya ihtiyacı olan, rahat bir bayram geçirmek isteyen kamu personelleri, müjde bekliyor.

Müjde gelmesi durumunda maaşlar bu Cuma gününe kadar hesaplara yatar. Ancak henüz resmi bir açıklama gelmedi. Sizce maaşlar erken yatmalı mı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

HENÜZ AÇIKLAMA GELMEDİ

Memur maaşlarının erken yatıp yatmayacağı bu hafta belli olacak. Bu konuda resmi açıklama geldiğinde bildirimle haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Gelişmelerden haberdar olmak için Finans7'yi takipte kalın.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;