Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Memur, asgari ücrete ek zam, belediye şirket işçilerine, TYP'ye kadro, ehliyet, mahkum affı ve staj çıraklık mağdurları müjde bekliyor

Haberler 25 Mart 2023 16:13 332
Memur, asgari ücrete ek zam, belediye şirket işçilerine, TYP'ye kadro, ehliyet, mahkum affı ve staj çıraklık mağdurları müjde bekliyor

Hangi alanda müjde gelmeli?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir son dakika açıklamasında bulundu ve yeni müjdelerin yolda olduğunu söyledi. Yeni müjdelerin geleceği bildirilirken müjdelerin ne olacağı konusunda herhangi bir açıklama gelmedi. Peki hangi konularda müjde bekleniyor? Hanhi konularda müjde gelmelidir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Ciddi sıkıntılarla da karşılaştık. Cumhuriyet mitinglerinden Gezi olaylarına,17-25 Aralık'tan alçak darbe teşebbüsüne kadar nice saldırıyı boşa çıkardık. Ekonomimizi büyüttük. Demokrasimizi güçlendirdik. Allah'a hamdolsun şu anda kişi başı milli gelir 10 bin 650 dolara yükseldi. Daha da artacak. Pek çok imkansızı başardık. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi başta olmak üzere hayata geçirdiğimiz reformlarla Türk siyasetinde tarihi bir değişim gerçekleştirdik. Bugün artık sürekli ekonomik ve siyasi krizlerle boğuşan değil, savunma sanayiinden terörle mücadeleye, sağlık, eğitim, ulaşım ve enerjiye kadar her alanda başarılarıyla destan yazan bir Türkiye var"

Erdoğan yaptığı son dakika açıklamasında, ''Her alanda destan yazan bir Türkiye var. Önümüzdeki günlerde milletimize yeni müjdeler vermeyi de sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu açıklaması sonrası hangi konularda müjde beklendiği merak ediliyordu. Kulislerden alınan son bilgilere göre asgari ücret ile memur maaşına ek zam konularının gündemde olduğu öğrenilirken geçici işçilere ve taşerona kadro konusunun da müjdeler arasında yer aldığı bildirildi.

KİMLER MÜJDE BEKLİYOR?

Belediye şirket işçileri, kadro alamayan işçiler, TYP işçileri, staj ve çıraklık mağdurları, ASM grup elemanları, ehliyet affı, mahkumlara af gibi konularda müjde bekleniyor. Siz hangi konuda müjde bekliyorsunuz? Aşağıdaki yorum kımısndan yazın.

Müjdeler açıklanınca haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (332)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

Ziyaretçi 12 Ay Önce
Typ kadro
Ziyaretçi 12 Ay Önce
Typ ye kadro
Ziyaretçi 12 Ay Önce
1999 öncesi staj çıraklık muğduriyet giderilsin emekçi çalışan insan statüsüne gircekmi.
Ziyaretçi 12 Ay Önce
Belediye işlerine de kadro bekliyoruz
Ziyaretçi 12 Ay Önce
Belediye işçilerine kadro bekliyoruz her seçimde böyle söylüyorsunuz seçim geçtikten sonra biz unutuyorsunuz
;