Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Melek Baykal'dan Cennet Mahallesi itirafı

Yaşam 28 Nisan 2024 0
Melek Baykal'dan Cennet Mahallesi itirafı

Melek Baykal'dan Cennet Mahallesi itirafı geldi.

2004 yılında ekranlara gelen ve televizyonların en çok izlenen dizileri arasında yer alan Cennet Mahallesi'nden bir son dakika haberi geldi.

Pembe, Yunus, Sultan ve Ferhat karakterleri ile hafızalara kazınan Cennet Mahallesi adlı dizi için yıllar sonra ilk itiraf geldi.

Dizinin başrollerinde oynayan MElek Baykal ile Müjdat Gezen, dikkat çeken bir söyleşide bulundu.

'Müjdat Gezen ile Bizim Ev' adlı programa katılan Melek Baykal, dizinin hiç bilinmeyen bir yönü hakkında önemli bilgiler verdi.

Dizi yapımcısı olan Türker İnanoğlu ile dizi için ilk görüşmesini yaptıklarında başrolde oynayacak isimlerden memnun olmadığını söylediğini aktaran Melek Baykal, iki oyuncunun diziye devam etmesi durumunda kendisinin rol almak istemediğini söylediğini bildirdi.

NEDEN BÖYLE BİR KARAR ALDIĞINI AÇIKLADI

Neden böyle düşündüğü konusunda da açıklama yapan Baykal, Alişan'ın türkücülükten gelmesi, Çağla Şikel'in ise modellikten geldiğini, bu nedenle iki isim için önyargılı olduğunu söyleyen Melek Baykal, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Ben ikisine de karşı çıkmıştım. Çünkü Türker İnanoğlu benimle ilk konuştuğunda dedi ki; "Alişan ve Çağla Şikel var." Dedim ki; "O zaman beni affedin ne olur, çünkü ben biri manken diğeri türkücü... Oynayamam kusura bakmayın." Israrla "Sen bana güven, olacak" dedi ve gerçekten de oldu. Türker ağabey havayı çok iyi koklayan bir adamdı"

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;