Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

MEB 2023 EKYS Sınav ve Başvuru Tarihi Açıklandı (EKYS Nedir, Müdür ve Müdür Yardımcılığı Ne Zaman?)

Sınav 24 Kasım 2022 16:42 0
MEB 2023 EKYS Sınav ve Başvuru Tarihi Açıklandı (EKYS Nedir, Müdür ve Müdür Yardımcılığı Ne Zaman?)

MEB EKYS sınav tarihi belli oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve 2023 yılında yapılacak müdür , müdür yardımcılığı sınav tarihlerine yer verildi. Biz de Finans7.com olarak bu yazımızda müdür ve müdür yardımcılığı sınav tarihlerine yer verdik. Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı adı altında yapılan sınav için tarihler şu şekilde:

"2023 yılında ÖSYM tarafından uygulanacak olan sınavlara ilişkin ‘ÖSYM 2023 Yılı Sınav Takvimi’ne, 24 Kasım 2022 günü saat 15.30’dan itibaren ÖSYM’nin  internet adresinden erişilebilecektir. Adayların ve kamuoyunun bilgisine saygıyla sunulur" duyurusu ÖSYM resmi sayfasında yayınlandı.

MEB EKYS SINAVI BAŞVURU TARİHİ

Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı başvuruları, 18 ile 24 Ocak 2023 tarihleri arasında alınacak. 

GEÇ BAŞVURU TARİHLERİ

MEB sınavı için başvurusunu zamanında yapamayanlar, geç başvurularını 2 Şubat 2023 tarihinde yapabilecek. 

SINAV NE ZAMAN?

Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı 5 Mart 2023 tarihinde yapılacak. Kadın erkek ilanı bekleyen adaylar bu sayfada >>> bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

SONUCU NE ZAMAN?

Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavının sonucu ise 24 Mart 2023 tarihinde açıklanacak. Sınava ilişkin bilgiler, sınav başvuru günü geldiğinde duyurulacak. Başvurular başladığında haberdar olmak için finans7.com mobil uygulamasını ücretsiz şekilde indirin.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;