Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Matthew Perry Kimdir? Ölüm Sebebi Ne? Chandler Hangi Dizinin Karakteri?

Kültür Sanat 29 Ekim 2023 23:41 0
Matthew Perry Kimdir? Ölüm Sebebi Ne? Chandler Hangi Dizinin Karakteri?

Friends dizisinde canlandırdığı Chandler Bing karakteriyle tanınan Matthew Perry hayatını kaybetti. Matthew Perry geçmişte uyuşturucu ve alkol bağımlılığı tedavisi görmüştü. Ancak polis kaynakları evde uyuşturucu madde bulunmadığını aktardı. Peki, Matthew Perry kimdir, neden öldü?

"Friends"in yıldızı Matthew Perry hayatını kaybetti. Amerikan basını 54 yaşındaki yıldızın evindeki jakuzide ölü bulunduğunu aktardı. Matthew Perry'nin ölüm nedeninin boğulma olduğu düşünülüyor. 

MATTHEW PERRY HAYATI

Matthew Perry Williamstown, 19 Ağustos 1969 tarihinde Massachusetts'da dünyaya geldi. Annesi Kanadalı gazeteci Suzanne Marie, babası Amerikalı ünlü oyuncu John Bennett Perry'dir. Ebeveynleri Perry'nin ilk doğum gününden kısa bir süre önce boşanmıştır. Boşanmanın ardından Perry 14 yıl boyunca, velayetini alan annesinin yanında Ottawa'da, yaşamıştır. Rockcliffe Park Public School ve Ashbury College okullarına gitmiştir. 15 yaşından sonra babası ile yaşamak için ABD'ye geri gelmiştir. Yıllar boyu oyunculuğa ilgisi artan Perry, aynı zamanda küçük yaşlardan itibaren profesyonel olarak tenisle ilgilenmektedir.

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;