Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kültür ve Turizm Bakanlığı 1629 personel alımı sonuçları açıklnıyor

Sınav 23 Mart 2024 0
Kültür ve Turizm Bakanlığı 1629 personel alımı sonuçları açıklnıyor

İtirazlar sona erdi: Kültür ve Turizm Bakanlığı 1629 personel alımı başvuru sonuçları açıklanıyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 2024 yılı personel alımı başvuruları geçe nay alınmıştı. 1629 personel alımı başvurularının alınmasından sorna adaylar, sonuçların açıklanmasını beklemeye başladı. Geçen hafta bir duyuru yayınlandı ve 1629 personel alımında başvurusu kabul edilmeyenlerin listesine yer verildi. Bu listede yer alanlar için itiraz başvurusu alındı.

İtirazların alınmasından sonra değerlendirme yapılacak ve sonuçlara ilişkin listeye yer verilecek. Kültür ve Turizm Bakanlığı 1629 personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Sonuçlarla ilgili duyurulara nasıl ulaşabilirim?

HANGİ KADROLARA ALIM YAPILACAK?

Türkiye genelinde birçok il ve ilçede bulunan Kültür Turizm İl Müdürlüğü ile ile hizmet binalarında, Kültür ve Turizm Bakanlığı merkez teşkilatı bünyesinde istihdam etmek üzere toplamda 1629 personel alımı yapılacağı bildirilmişti. Personel alımı yapılacak kadrolar ise şu şekilde açıklanmıştı:

Çocuk gelişimcisi

Büro personeli

Güvenlik görevlisi

Aşçı

Temizlik personeli

Şoför

Bahçıvan

Mimar

Mühendis

Şehir plancısı

Arkeolog

Kütüphaneci

Tekniker

Teknisyen

Restoratör

SONUÇLAR AÇIKLANIYOR

Kültür ve Turizm Bakanlığı 2024 yılı 1629 personel alımı başvuru sonuçlarının bu hafta açıklanması bekleniyor. Sonuçlar açıklandığında takipçilerimize bildirimle haber vereceğiz. Siz de haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Gelişmelerden haberdar olmak için Finans7'yi takipte kalın.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;