Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kripto paralar neden düşüyor? Son dakika yorumları geldi

Kripto paralar neden düşüyor? Son dakika yorumları geldi

Bitcoin çakıldı: Neden düşüyor?

Kripto paralarda şok eden son dakika haberi geldi. Gelen iddia sonrası Bitcoin dakikalar içinde yüzde 7'nin üzerinde düşerken diğer kripto paralarda düşüş daha da fazla oldu. Peki Bitcoin neden düşüyor? Kripto paralar ne kadar? Coinler neden düştü? Kripto paralarda son durum nedir? İşte kripto paralarda son durum.

Aylardır yükselen kripto paralar, ETF iyimserliği ile dün 20 ayın en yükske seviyesine kadar çıktı ve 45 bin dolar seviyesini geride bıraktı.

EFT onayı haberleri sonrası Alpha Impact kurucusu Hayden Hughes’a göre yaklaşan ETF onay haberi gölgesinde traderlar ilk günlerinde “treni kaçırmama” hissiyatıyla alım yaptı. Bu da birçok yatırımcıyı kripto paralara yönlendirdi ve yükseliş daha da hızlandı.

Yaşanan yükseliş sonrası bugün şok eden bir haber geldi. Gelen son dakika açıklamasında ETF onayının ertelenmesi haberi kriptoları ciddi şekilde düşürdü.

Copper Technologies Ltd. araştırma müdürü Fadi Aboualfa Çarşamba günü gönderdiği bir e-postada, "Birçok soru işareti olan bir yıla girerken, piyasalar tüm varlık sınıflarındaki riski ölçmeye başladıkça kısa vadede muhtemelen artan bir dalgalanma göreceğiz. Ne olursa olsun, Aralık ayının başında piyasaların aynı şekilde düştüğünü, ancak daha sonra yükseldiğini gördük" ifadelerini kullandı.

KRİPTO PARALARDA SON DURUM

Gelen son dakika bilgileri ve verilerine göre kripto paralarda fiyatlar şu şekilde:

Bitcoin 42 bin 307 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Ethereum 2 bin 197 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Solana 96.44 dolar seviyesinde işlem görüyor.

XRP 0.565036 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Avalanche 36.04 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Dogecoin 0.082489 dolar seviyesinde işlem görüyor.

NEDEN DÜŞTÜ

Bloomberg'in son dakika olarak aktardığı habere göre SEC'in ETF onayını ertelediği iddia edildi. Bu iddia, Bitcoin'de ve alt coinlerde ciddi düşüşe neden oldu.

Finans7.com | Ankara
Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler Finans7 yatırım tavsiyesi değildir. Finans7.com kripto paralar, coinler, borsa, hisse, altın, döviz ve emtia fiyatları hakkında herhangi bir yatırım tavsiyesi vermez. Finans7.com yazdığı haberlerinde sadece bilgilendirmede bulunur.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;