Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kredi Faizleri Fırladı! İşte Vakıfbank'ın 125.000 TL Kredisinin Maliyet Tablosu!

Kredi 16 Mart 2024 0
Kredi Faizleri Fırladı! İşte Vakıfbank'ın 125.000 TL Kredisinin Maliyet Tablosu!

Türkiye'de bankaların kredilere uygulamış oldukları faizlerde ödemli değişiklikler yapılmaya devam ediliyor. Bu kapsamda Vakıfbank müşterilerinin karşılaşacakları yeni maliyetler belli oldu. Vakıfbank ihtiyaç kredisi kampanyası ve bu kampanyanın müşterilere sağlamış oldukları imkanlar araştırma konusu yapılıyor. Vakıfbank'tan ihtiyaç kredisi çekmek isteyenleri neler bekliyor?

Kara para nedir? Kara para aklama ne demek? MASAK'tan önemli uyarılar

VAKIFBANK FAİZİ YÜKSELTTİ!

Vakıfbank'ın ihtiyaç kredisi faizi olarak uygulamış olduğu aylık faizde yeni bir değişiklik yapıldı. Müşteriler normalde aylık yüzde 3,95 oranında faiz ile ihtiyaç kredisi çekebiliyordular. Ancak bu maliyet artık aylık yüzde 5,04 oldu. Bu faiz oranı ile ihtiyaç kredisi kullanıldığında ortaya bir miktar ekstradan bir faiz maliyeti çıkıyor. Bu da müşterilerin çekecekleri kredi maliyetlerini değiştiriyor.

VADE SINIRLARI BELLİ OLDU

Vakıfbank ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında uygulanan kurallar da belli oldu. Buna göre müşteriler çekecek oldukları kredilerin limitlerini belirlemeleri gerekiyor. Bu limitlere göre Vakıfbank azami vade süresi uygulaması yapıyor. Bu uygulama çerçevesinde müşterilerin hangi vadelerde ihtiyaç kredisi çekecekleri netleşiyor.

Para ne işe yarar? | Independent Türkçe

Uygulamaya göre Vakıfbank müşterileri 50.000 TL'ye kadar olan limitlerde kullandıkları ihtiyaç kredilerine en fazla 36 ay vade yaptırabiliyorlar. Müşterilerin ihtiyaç kredisi olarak çekecekleri tutar 50.000 TL ile 100.000 TL arasındaysa o zaman 24 aya kadar vade imkanı kullanılabiliyor. Müşteri bu limitler bana yetmez der ve 100.000 TL üzerinde ihtiyaç kredisi talep ederlerse o zaman yapılacak olan uygulama 12 aya kadar vade oluyor.

3 AY TAKSİT ERTELENEBİLİR

Vakıfbank müşterilerine sağlanan en önemli imkan ihtiyaç kredisi taksitlerine 3 aylık taksit erteleme getirilmesi oluyor. Müşteriler ihtiyaç kredisi çektikten sonra eğer isterlerse ilk 3 ay boyunca taksit ödemesiz yapmıyorlar. Bu süreç ödemesiz olarak devam ettiriliyor. 3 ay ödemesiz dönem dolduğunda ise müşteri ihtiyaç kredisi taksitlerini ödemeye başlıyor. Ödemesiz geçe bu 3 aylık süre toplam kredi vadesinden düşülüyor. Bu imkanı kullanıp kullanmamak tamamen müşterinin inisiyatifine bırakılıyor.

125.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMA

ihtiyac-kredisi.jpg

Vakıfbank müşterileri 12 ay vadeli 125.000 TL ihtiyaç kredisi kullanmaları durumunda aylık kredi taksitleri 15.364 TL oluyor. Bu kredinin toplam maliyeti ise 184 Bin TL'yi buluyor.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;