Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Koza Polyester talep toplama tarihleri açıklandı

Borsa 1 Nisan 2023 09:36 0
Koza Polyester talep toplama tarihleri açıklandı

KOZA POLYESTER TALEP TOPLAMA TARİHİ BELLİ OLDU.

Koza Polyester tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Geçen Perşembe günü SPK tarafından halka arzıa onay verilen Koza Polyester Sanayi ve Ticaret AŞ'den gelen açıklamada talep toplama tarihlerine yer verildi. 

Oransal şekilde yapılacak dağıtımda toplamda 44 milyon 390 bin lotluk hisse payı dağıtımı olacak. 23 milyon 160 bin lotluk kısım sermaye artırımı olarak yapılacak. 21 milyon 230 bin lotluk kısmın ise ortak satışından yapılacğına yer verildi.

Halka açıklık oranının yüzde 20.5 olacağına yer verilirken hissenin 24.5 TL'lik fiyattan halka arzının yapılacağına yer verildi. yüzde 75’i Bireysele Eşit şekilde yapılacak olup yüzde 20,54 İskontolu olacak.

HANGİ BANKA?

Halka arzda konsorsiyum Garanti Yatırım olarak açıklandı.

Fon kullanım alanlaro: Halka arz eden pay sahiplerinin mevcut paylarının halka arz kapsamında satılması nedeniyle şirket herhangi bir gelir elde etmeyecek olup sermaye artırımı ile elde edilen fonun kullanım alanı daha sonra açıklanacaktır.

TALEP TOPLAMA TARİHLERİ BELLİ OLDU

Borsada KOPOL kodu ile işlem görecek Koza Polyester'in talep toplama tarihleri 5-6-7 Nisan 2023 olarak açıklandı. Çarşamba Perşembe ve Cuma günü hissenin halka arzına katılabileceksiniz. 

BORSADA İŞLEM NE ZAMAN?

KOPOL talep toplamadan sonra borsada işlem tarihini açıklayacak. Beklentilerimize göre 13-14 Nisan tarihlerinde borsada işleme başlaması bekleniyor. Borsada işleme başlama tarihi belli olduğunda bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;