Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Koton halka arz başvurusu başlıyor

Halka Arz 29 Nisan 2024 0
Koton halka arz başvurusu başlıyor

Koton talep toplama başlıyor: Nasıl saat kaçta başvuru yapılacak? Katılım endeksine uygun mu?

Piyasada halka arz rüzgarı esmeye devam ediyor. Bireysele eşit şekilde yapılacak halka arza ilişkin son dakika bilgileri finans7.com'da. Peki Koton halka arzı ne zaman? Koton halka arz talep toplama için nasıl başvuru yapılacak? İşte detayları.

SPK'nın onayından sonra halka arz süreci başlayan Koton için 20 Nisan tarihinde talep toplama işlemi başlıyor. Söz konusu hissenin halka arzı için başvurular 3 gün sürecek.

NEREDEN BAŞVURU YAPARIM?

Koton kodu ile borsada işleme başlayacak söz konusu hissenin halka arzına başvurular, bankaların halka arz kısmından yapılabilecek.

HANGİ GÜNLER?

Talep toplama 30 Nisan tarihinde başlıyor. 1 Mayıs resmi tatil olduğu için talep toplama 2-3 Mayıs 2024 tarihlerinde devam edecek. Saat 9.00 - 16.30/18.00 arasında söz konusu hisse için başvuru yapabileceksiniz.

1 LOT KAÇ TL?

1 lot hisse 30.50 TL'den işlem görecek.

KAÇ LOT VERİR?

Bunu kestirmek zor ancak RGYAS kadar talep olması durumunda 47 lot, 1433 TL kadar hisse verir.

ARZ BÜYÜKLÜĞÜ

34 milyon 150 bin lot sermaye artırımı, 102 milyon 450 bin lotluk ortak satışı ile birlikte halka arzda toplam lot sayısı 136 milyon 600 bin TL nominal değerli pay olacak. Halka arzın büyüklüğü 4 milyar 166 milyon 300 bin lira seviyesinde olacak.

KATILIM ENDEKSİNE UYGUN MU?

Söz konusu hissenin halka arzı katılım endeksine uygun.

Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7 yatırım tavsiyesi değildir. Finans7 borsa, hisseler ve halka arzlar hakkında herhangi bir yatırım tavsiyesi vermez.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;