Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kızına ve kendisine saldıran 4 köpeği vurdu

Yerel Haberler 10 Mayıs 2024 1
Kızına ve kendisine saldıran 4 köpeği vurdu

Sivas'ta bir kişi, kızına ve kendisine saldıran 4 köpeği vurarak öldürdü.

Sivas Şarkışla'dan bir son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre geçen gün Yukarı Mahalle'de 14 yaşındaki kız çocuğuna 15 başıboş köpek saldırdı. Köpeklerin saldırdığı kız yere düşerken sokak köpekleri, onu ısırıp sürüklemeye başladı.

Söz konusu olayı güvenlik kamerasından gören küçük kızın annesi ve servis sürücüsü hemen bölgeye koştu ve küçük kızı kurtardı. Küçük kız birkaç sıyrık ve büyük şok geirmiş şekilde olayı atlatırken durumu haber alan kızın babası sinirlendi.

Gelen bilgilere göre Yaşar Gölbaşı adlı kişi, ruhsatsız olduğu öğrenilen av tüfeği ile bölgeye geldi ve köpekleri uzaklaştırmak için havaya ateş etti. Köpekler bu defa adama saldırmaya çalıştı. Bu kişi kendisini kurtarmak için köpeklerin üzerine rastgele ateş etmeye başladı.

Av tüfeği ile vurulan 4 köpek telef olurken bölgeye gelen polis ekipleri, adamı gözaltına alarak karakola götürdü. Karakolda ifadesi alınan adam tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Büyüksivas.com'a konuşan baba, "Ben 20 gün önce artan köpek saldırılarına karşı tedbir alınması için ilgili kurumlara başvurdum. Tarlada pancar sürerken kızıma saldırdıkları haberini aldım. Eve dönüp köpekleri uzaklaştırmak için havaya ateş açtım. Bana saldırdıklarında üzerlerine doğru gelişigüzel ateş açtım. Bu sırada 4’ü vurularak telef oldu. Kızım canını kurtardı ancak burada bir can kaybı yaşanmaması için tedbir alınmasını istiyoruz" dedi.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

Ziyaretçi 10 Gün Önce
Köpek sevme kanunu bir an önce çıksın bakmak isteyen çok seven evinin bahçesinde ve evin içinde baksın
;