Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İslam Memiş'ten son dakika: Borsa yorumları geldi

Borsa 9 Mayıs 2024 0
İslam Memiş'ten son dakika: Borsa yorumları geldi

İslam Memiş'ten son dakika yorumları. Borsa ne olacak, yükselecek mi düşecek mi? Neden düşüyor? sorularının cevabını verdi.

Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yaptığı son dakika açıklamasında piyasaları değerlendirdi vew borsada son durum hakkında önemli yorumlarını açıkladı.

Piyasalarda yatay bir seyir olduğunu söyleyen İslam Memiş, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Piyasalarda sakin seyir var. Borsalarda döviz kurlarında, emtia fiyatlarında, kriptolarda bir belirsizlik var. Yükselişler var düşüşler var. TL olanlar ne yapmalı? Dövizi olanlar ne yapmalı? Mayıs ayı nasıl geçecek? sorularının cevapları...

Bist100 endeksi 10 bin 265 puanda. Teknik olarak satışlar var. Bu teknik satışlar biraz daha devam edebilir. Bu kadar yükselişten sonra teknik satışlar normaldir. Yine de 10 bin 200 üzerinde tutunuyor. 10 bin 500 hedefti. Oraya ulaşamadı. Şimdi 9800 destek seviyesini teknik olarak takip etmeyi sürdüreceğiz. Bakalım 10 binin altına sarkacak mı?

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşlarından not artırımları geliyor. İçeride durumlar iyi. Ama dışarıda gerilim var. İsrail Refah'a saldırı düzenliyor ve bu jeopolitik gerilimi tırmandırıyor. Fed üyeleri arasında anlaşmazlık var. Kimi faiz indirelim derken kimi bırakın faiz indirimini faiz artıralım diyor.

O yüzden küresel borsalar yurt içindeki borsalardaki pozitif ayrışmayı destekleyecek mi? onu takip etmeyi sürdüreceğiz"

Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7 yatırım tavsiyesi değildir. Finans7 yatırım tavsiyesi vermez.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;