Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İslam Memiş'ten Gram Altın Açıklaması Geldi! Yakında Diyeceğim...

Altın 25 Tem 2022 17:30 0
İslam Memiş'ten Gram Altın Açıklaması Geldi! Yakında Diyeceğim...

Altın para piyasası uzmanı İslam Memiş'ten gram altın ile ilgili çarpcı açıklama!

Gram altın yükselişe geçerek 990 lira seviyesine ulaşırken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten çarpıcı bir açıklama geldi.

Geçen haftayı 984,99 liradan kapatan gram altın yeni haftaya hızlı başladı.

Günün ilerleyen saatlerinde 995 lirayı geçen gram altın daha sonra gerilereyerek 990 lira seviyesinden işlem görmeye başladı.

Son zamanlarda isabetli yorumlarıyla dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş de bu gelişme üzerine bir tweet atı.

Yıl sonunda 1450 lira gram altın tahminini koruduğunu hep söyleyen Memiş, tweet'inde herkesi ilgilendiren önemli bir tespit yaptı.

Memiş tweet'inde "Mayıs itibariyle 900'ün altında Haziran-Temmuz-Ağustos aylarında 950 liranın altında alamayacaksınız dedim, bu kadar net" dedi.

Tweet'in devamında bir başka öngörüde bulunan İslam Memiş, "Yakında 1000 liranın altında (gram altın) alamayacaksınız" diyeceğim" diye yazdı. 

DOLAR ALTINDA GÜNCEL FİYATLAR

Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre dolar kuru 17 lira 83 kuruş seviyesinden, gram altın ise 985 lira seviyesinden işlem görüyor. 

Not: Bu haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım tavsiyesi, yatırım danışmanları ve aracı kurumlar tarafından verilen bir hizmettir. Finans7.com yatırım tavsiyesi vermez.

Finans7.com  |Ankara 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;