Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İslam Memiş Altının Düşüşünü Değerlendirdi! Ters Köşe...

Altın 23 Mart 2024 1
İslam Memiş Altının Düşüşünü Değerlendirdi! Ters Köşe...

Finans Analisti İslam Memiş, piyasada yaşanan düşüşlere gündeminde yer verdi. Değerlendirmelerde bulunan Memiş, gram altın yatırımcısının hatasından bahsetti. Yeni yol haritası çizerek tahminlerini de açıkladı.

Altın Kaç Lira Olur Bu Fiyattan Alınır Mı? - Foto Galeri - Memurlar.Net

BORSA DİRENCİ KIRAMADI

Altın ve gümüş piyasasında yaşanan düşüşlerin ardından ilk açıklama Ekonomist İslam Memiş'ten geldi. İslam Memiş açıklamalarına Borsa İstanbul ile başladı. 9223 puana yükselen borsanın beklenen 9400 direncini kıramadığını söyleyerek, "Bayat balık gibi yoluna devam ediyor Borsa İstanbul 100 endeksi" sözlerini kullandı.

Borsa günü yükselişle tamamladı - Son Dakika Haberleri

DOLAR MÜDAHALEYE HAZIR

Borsa açıklamasının ardından dolar kurunu işaret eden Memiş, 32,60 - 32,70 seviyelerinde olduğunu belirterek 1 liralık makas aralığına dikkat çekti. Yükselişlerin yavaşladığını, düşüşlerin ise kalıcı olmadığını vurguladı. TCMB'yi işaret eden Memiş, müdahaleye hazır bir şekilde bekleyeceğini söyleyerek, "Seçimlerden sonra bakalım nasıl bir politika izleyeceğiz" sözlerini paylaştı.

Merkez Bankası Resmen Açıkladı: Dolar Sahipleri İçin 22 Yıl Sonra Bir İlk

GAZA GELMEYİN, ALMAYIN!

Altın fiyatlarındaki hareketlilikten bahseden Memiş, ons altının 2174 dolarda olduğunu, geçtiğimiz gün 2223 dolara kadar yükselip ardından 2162 dolara kadar gerilediğinden bahsetti. Ons altın bir günde 100 dolarlık satış görülürken, uyarılarda bulundu. Yatırımcıyı 'Gaza gelmeyin, almayın, uzak durun" diyerek uyaran Memiş, ciddi bir düşüş olduğunu söyledi. Ons altın tarafında 61 dolarlık düşüşe dikkat çekti.

Paylaşılan bu haber Finans7.com tarafından yatırım tavsiyesi değildir!

Altın, dolar, euro ve borsanın günlük durumlarından anında haberdar olmak istiyorsanız; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

Ziyaretçi 36 Gün Önce
Geçen gün de alım fırsatı diyorlardı
;