Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İŞ Bankası'ndan 100.000 TL İhtiyaç Kredisi! Faiz Oranı Değişti!

Kredi 24 Mart 2024 0
İŞ Bankası'ndan 100.000 TL İhtiyaç Kredisi! Faiz Oranı Değişti!

Türkiye'de kredi piyasası oldukça karıştı. Yaşanan ekonomik gelişmeler bankaları da müşterileri de zor durumda bırakıyor. Bankaların maliyetleri yükselirken bu maliyetler kredilere de yansıtılıyor. Bununla da kalınmıyor bankalar ihtiyaç kredisi için farklı kararlar alıp bu kararları uygulamaya geçirebiliyorlar. İş Bankası da ihtiyaç kredisi kampanyasında dev değişiklikler yapan bankalar arasında yer alıyor. İş Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasının özellikleri nelerdir?

Türkiye de geçiş için çalışmalar yürütüyor... Para düzeninde yeni dönem -  Türkiye Ekonomi Haberleri

İŞ BANKASI'NIN İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZİ YÜKSELDİ!

İş Bankası'nın ihtiyaç kredisi maliyetlerinde değişiklik yaptığı açıklandı. Buna göre bir süredir İş Bankası ihtiyaç kredisi faizini yükseltmeye başlamıştı. Aylık yüzde 4.14 ile başlayan süreç sırasıyla aylık yüzde 4,30'a, aylık yüzde 4,50'ye çıkmıştı. Şimdi ise İş Bankası'nın ihtiyaç kredisi faizinde dev bir atak meydana geldi ve banka müşterilere aylık yüzde 6 oranında faiz ile ihtiyaç kredisi vermeye başladı.

VADE KISALDI!

İş Bankası her ne kadar bir açıklama yaparak duyurmamış olsa da ihtiyaç kredisinde azami vade süresinde değişiklik yapıldı. Normalde İş Bankası'nın kredi hesaplama aracında 36 aya kadar vade ile kredi hesaplaması yapılabiliyordu. Artık bu vade süresi en fazla 12 ay olabiliyor. Bu da ihtiyaç kredisi çekecek olanların kredi maliyetlerini direkt olarak etkileyebiliyor.

Binlerce yıl boyunca tüm kötülüklerin anası olarak gösterilen para aslında  hoşgörünün doruk noktası' - 10.03.2021, Sputnik Türkiye

LİMİT DÜŞTÜ!

İş Bankası ihtiyaç kredisi kampanyası çerçevesinde müşterilere sunulan kredi limitinde de değişiklik yapıldığı görülüyor. Normalde 250.000 TL ihtiyaç kredisi kullanabilmek mümkündü. Ancak tıpkı azami vade süresinde olduğu gibi İş Bankası limitte de değişikliğe gitti. İş Bankası müşterileri kredi hesaplama aracında yer alan bilgiye göre en fazla 100.000 TL'ye kadar olan limitlerde ihtiyaç kredisi çekebilecekler.

100.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI!

is-bankasi.jpg

İş Bankası'nın ihtiyaç kredisi maliyet hesaplaması belli oldu. 12 ay vadeli 100.000 TL ihtiyaç kredisi çekenlerin kredi maliyetleri yüzde 6 oranında faiz ile yapılıyor. Buna göre müşteriler 100.000 TL ihtiyaç kredisi için 13.132 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu kredinin toplam maliyeti ise 157 Bin TL'yi buluyor.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;