Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Instagram hesap askıya alındı ne demek, neden askıya alınır? Topluluğumuzu korumak için bazı hareketlerini kısıtlıyoruz nasıl düzelir?

Instagram hesap askıya alındı ne demek, neden askıya alınır? Topluluğumuzu korumak için bazı hareketlerini kısıtlıyoruz nasıl düzelir?

Son dakika: İnstagram hesabı neden askıya alınır?

Instagram kullanan vatandaşları şok eden bir son dakika haberi geldi. Yaşanan olayda birçok kullanıcı, hesaplarının askıya alındığını fark etti.

Instagram sayfalarına girdiklerinde bu kişiler, hesaplarının askıya alındığı uyarıaı ile karşı karşıya kaldı. Bu durumun nedeni ise merak ediliyor. Peki instagrma hesabı neden askıya alınır? Hesap askıya alındı ne demek? İşte gelen son dakika bilgileri.

Instagram hesapları telif, kopya içerikler, olağan dışı hareketlilikler, müstehcenlik, DM yolu ile diğer kullanıcıları rahatsız etme gibi nedenlerden dolayı askıya alınabiliyor. Askıya alınan hesaplara erişim olmaz. Hesap kaybolur.

Öte yandan bazı hesapların ise özellikleri kısıtlandı. Topluluğumuzu korumak için bazı özelliklerini kısıtlıyoruz şeklinde gelen ihtarda Hesap Durumu kısmına giderek hangi özellikleri kullanmanızın kısıtlandığını öğrenebilirsiniz.

ASKIYA ALINAN HEAP NASIL GERİ ALINIR? NASIL AÇILIR? İŞTE SON DAKİKA BİLGİLERİ

Askıya alınan Instagram hesabı için Askıya alınma bildirimine gidin. Daha sonra burada karara katılmadığınızı bildirerek itirazınızı iletin.

Topluluğumuzu korumak için baz özelliklerini kısıtlıyoruz sorununda ise bazı kullanıcıların hikaye paylaşması, yorum yapması gibi kısıtlamalar geldi. Bu kısıtlamalarıa itiraz etmek için hesap durumu kısmına gitmeniz gerekmektedir.

Hesap durumu kısmına giderek hangi özellikleri kullanamıyorsun kısmından itirazınızı edebileceksiniz. İtiraz ettikten sonra beklemeniz gerekmektedir. Bekledikten sonra sonucunuzu göreceksiniz. Instagram, hesabınızı inceleyerek kararını verecektir. Siz de aşağıdaki yorum kısmından bu konudaki sorularınızı yazabilirsiniz.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;