Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Instagram değişiyor: Artık gönderiler böyle görünecek

Instagram değişiyor: Artık gönderiler böyle görünecek

İnstagram baştan aşağıya değişiyor.

Son dakika haberi: Sosyal medya platformu Instagram baştan aşağıya değişiyor. Gelen son dakika açıklamasında gönderilerin değişeceği bildirildi. Görüntüye baktığımızda Threads'ta olduğu gibi bir değişiklik olacağı görülüyor.

Açıldığı ilk günden bu yana milyonlarca vatandaşın tercihi olan, 1 milyarın üzerinde kullanıcı ile adından çokça söz ettiren Instagram, yeni bir güncellemeye gittiğini açıkladı.

Kullanıcıların fotoğraf ve video paylaşabildiği platform, her geçen gün daha da gelişirken art arda geleceği belirtilen güncellemeler, kullanıcıları heyecanlandırdı.

Yayınlanan ve bazı kulllanıcıların kullanımına sunulan yeni arayüze baktığımızda gönderilerin artık eskisindne farklı şekilde görüleceği bildirildi.

Artık bir fotoğraf ya da video paylaştığınızda aşağıdaki gibi beğeni, yorum ve gönderim kısımları görülecek ve bunların yanında kaçar defa beğenildiği, kaç defa yorum yazıldığı ve gönderildiği paylaşılacak.

Normalde Instagram'da gönderiler şu şekilde oluyor:

Artık yeni güncelleme ile beğeni ve yorum ile gönderme kısmı aşağıdaki gibi görünecek. Yorumlara gitmek için yorum simgesinin üzerine tıklamanız gerekecek.

Sizce nasıl olmuş? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

NE ZAMAN GELECEK?

Instagram'ın beta sürümüne gelen güncellemenin kısa sürede tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor.

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

Ziyaretçi 28 Gün Önce
aynı ne zaman degismis
Ziyaretçi 28 Gün Önce
Aman ne buyuk bi durum aylardir bu guncellemeyi bekliyoduk sonunda geldi artik Amerika gerisini sen dusun .
;