Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İNG Bank'tan Yeni Emekli Paketi! Mart 2024

İNG Bank'tan Yeni Emekli Paketi! Mart 2024

Emekliler için bankaların sağlamış oldukları imkanlar oldukça değerli bulunmaya başlandı. Bu çerçevede emekliler bankalar ile anlaşma sağlayarak önemli tutarlarda nakit ödemeleri alabiliyorlar. Bu şekilde bütçelerine katkı sunan emekliler daha sağlıklı bir finansal durum ile karşılaşmış oluyor. Emeklilere bankaların sundukları imkanlardan en önemlisinin arkasında ING Bank bulunuyor. ING Bank emekli kampanyası nedir?

Emekliler resmen çıldıracak! Milyonlarca emekli için resmen kaldırıldı!

ING BANK EMEKLİ PAKETİ!

ING Bank’ın emekli paketi içerisinde 3 ayrı ödeme türü olduğu bildirildi. Bu çerçevede emeklilerin alacakları toplam ödemeler de açıklanırken bunun koşulları da bildirildi. Emekli müşterilere sunulan imkanlar sırasıyla ilan edilirken bu kampanyanın son günlerine girildiği de ayrıca hatırlatıldı.

ING Bank’ın emekli paketinin en önemli kısmını emekli maaş promosyonu oluşturuyor. Bu çerçevede emekli müşteriler maaşlarının tutarlarına göre emekli maaş promosyonu ödemesi almaları gerekiyordu. Ancak yüksek enflasyon ile artan maaşlar SGK’nın promosyonlar için belirlediği maaş dilimlerini geçersiz hale getirdi. Emekliler bu çerçevede ING Bank’tan net 10.000 TL emekli maaş promosyonu ödemesi alıyorlar. ING Bank bu ödemeyi 3 yıllık emekli maaş promosyonu sözleşmesi karşılığında yapıyor.

ING Bank Türkiye, kârını açıkladı - Dünya Gazetesi

ING Bank’ın emekli paketinin bir sonraki aşamasında ise ek promosyon bulunuyor. Ek promosyon kampanyası kapsamında emekliler 5.000 TL ödeme alabiliyorlar. Bunun için ise müşterinin ING Bank’a 5 adet otomatik fatura ödeme talimatı vermesi gerekiyor. Bu talimat ile toplamda 5.000 TL ödeme alınıyor. Her bir fatura talimatı 1.000 TL ile ödüllendiriliyor. 5 faturanın üzerine ise ödeme yapılmıyor.

ING Bank’ın son aşamadaki emekli sürprizi ise emekli kredisi oluyor. Bu çerçevede emekli maaş müşterilerinin her birine 12.500 TL ihtiyaç kredisi veriliyor. 36 ay vadeli olarak tasarlanan bu kredi için müşterilere faiz indirimleri de uygulanıyor.

ING Bank’ın emekli paketi 10.000 TL emekli maaş promosyonu, 5.000 TL ek promosyon, 12.500 TL ihtiyaç kredisi olmak üzere toplamda 27.500 TL tutarını buluyor.

Tüm emekli kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;