Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İmplant taktıran işçiye şok: Vida beynine saplandı

Sağlık 21 Nisan 2024 0
İmplant taktıran işçiye şok: Vida beynine saplandı

Bursa'da akıllara durgunluk veren olay: İmplant yapmak isterken canından oluyordu.

Bursa'dan bir haber geldi. Bölgede fabrika işçisi olarak çalışan 2 çocuk babası Ramazan Yılmaz adlı kişi, diş tedavisi için Nilüfer İlçesi'nde bulunan özel bir diş kliniğine gitti.

Doktor, Yılmaz'a dişlerinin sallandığını ve bu nedenle dişlerinin çekilmesi gerektiğini söyledi.

Dişlerin çekilmesindne sonra yerine implant yapılması tavsiye edildi.

Tavsiye sonrası diş implantı için masaya oturan Yılmaz'ın çenesine monte edilmesi planlanan implant vidası fazla gitti ve kafatasına girdi.

Acı içinde kalan Yılmaz acıdan bayılırken olay sornası film çekildi ve vidanın kafatasında olduğu görüldü.

İşte o görüntü:

Bu görüntü sonrası doktorlar hemen onu ameliyata aldı. Saatler süren ameliyat sonrası hayata dönen Yılmaz, günlerde hastanede yattı.

Hastaneden çıkan bu kişi diş kliniğini aradı ve ödemesinin geriye almak istedi. Ancak doktor, paranın verilmeyeceğini söyledi. Yılmaz ubnun üzerine yargının yolunu tuttu.

NASIL OLMUŞ?

Yaşanan olayı anlatan Yılmaz, ameliyat için doktora gittiğiniş, dişlerinin çekildiği gün hemen implant tedavisine başlandığını, aletin bozuk olması nedeniyle doktorun vida yerleştirme işlemini tek başına yaptığını söyledi.

Yılmaz, doktorun çok fazla yüklendiğini, kemik sesi duyduğunu ancak doktora bunu söylediğinde bunun normal olduğu cevabını aldığını söyledi.

Olayın yargı süreci devam ediyor. Bu ameliyat ise Amerika dahil birçok ülkede gündem olurken Amerika'da çıkarılan vida, bilim dergilerine de konu oldu.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;