Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Her Dediğini Tutturan İslam Memiş Tarih ve Fiyat Vererek Uyardı!

Ekonomi 31 Mayıs 2022 19:08 0
Her Dediğini Tutturan İslam Memiş Tarih ve Fiyat Vererek Uyardı!

Altın ve para uzmanı İslam Memiş bir son dakika açıklamasında bulundu. Geçtiğimiz dönemlerde altın alımları için Nisan ayının final ayı olacağını ifade eden İslam Memiş, bu kez de altının geleceğine dair yükseliş tahminlerinde bulunarak bir de tarih verdi.

Daha önce dolar ve altın adına neredeyse tüm tahminlerinde başarılı olan Memiş, gram altının yakın vadede 1.200 TL seviyelerine ulaşabileceğini, bu seviyenin görülmesinin çok da zor olmadığını belirtti. Bu seviyelerde altın alanların zarara uğrayabileceğini ifade eden Memiş, ayrıca yılsonu için de fiyat tahminini paylaştı.

İSLAM MEMİŞ GRAM ALTIN İÇİN TARİH VERDİ

Temmuz ayı itibariyle altın piyasasında fiyatların üst seviyelere çıkabileceğini ifade eden İslam Memiş, yılsonuna kadar ise gram altının 1.450 TL seviyesine ulaşabileceğini ifade etti. Gram altın 2019 yılından bu yana istikrarlı bir şekilde yükselmiş ve geride bıraktığımız haftanın başında 981 TL seviyesine kadar yükselmişti. Altın fiyatındaki bu yükselişte enflasyondaki artış da etkisini gösterirken, ardından gelen pandemi ve Rusya-Ukrayna savaşı da altın fiyatlarının yükselişinde etkili olmuştu.

DOLAR ALTINDA GÜNCEL FİYATLAR

Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre dolar kuru 16 lira 41 kuruş seviyesinden, gram altın ise 978,32 lira seviyesinden işlem görüyor. 

Altın tahminleri geldiğinde bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Not: Bu haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım tavsiyesi, yatırım danışmanları ve aracı kurumlar tarafından verilen bir hizmettir. Finans7.com yatırım tavsiyesi vermez.

Finans7.com  |Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;