Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Hatice Kolçak'tan Bitcoin Yorumu Geldi: Bitcoin O Fiyata Gerileyecek!

Hatice Kolçak'tan Bitcoin Yorumu Geldi: Bitcoin O Fiyata Gerileyecek!

Döviz kurlarında ve altın piyasasında gözlenen dalgalı grafikler sebebi ile yatırımcının ve potansiyel yatırımcının aklı bir hayli karıştı. Fiyatlarda yükselişin devam edip etmeyeceği merak konusu olurken bu süreçte kripto para piyasasında da önemli gelişmeler kayda geçti.

Hem ülkemizde hem de birçok dünya ülkesinde son dönemlerin en çok tercih edilen yatırım araçlarından biri olarak öne çıkan kripto paralar, birkaç haftadır yukarı yönlü grafikleri ile yatırımcılarının yüzlerini güldürmeye devam ediyor. Özellikle lider kripto para Bitcoin’de gözlenen ciddi artışlar seneler sonra tazelenen rekorun gündemden düşmemesini sağlarken işin uzmanından tedirgin eden bir açıklama geldi.

Bitcoin Nedir? - Bitcoin Ne Demek? | ENUYGUN

Altın piyasası ve para piyasaları ile ilgili sık sık değerlendirmelerde bulunan Ekonomist Hatice Kolçak, son olarak kripto para piyasası ile ilgili konuştu. Özellikle Bitcoin’de gözlenen anlamlı artış ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Kolçak, yükselişin bir süre sonra yön değiştireceğini tahmin ettiğini bildirdi. İşte Kolçak’ın güncel Bitcoin açıklamalarına dair ayrıntılar…

“HESAPLAR ŞAŞTI”

Geçtiğimiz haftalarda 40 bin doların altına gerileyerek sert bir düşüş yaşayan sonrasında ise alımlar ile birlikte 65 bin dolar seviyesine dayanan Bitcoin, yatırımcılarının yüzlerini güldürdü. Bitcoin’de grafiklerin yükselişte kalıp kalmayacağı merak edilirken ‘Hesaplar şaştı’ diyen Hatice Kolçak tedirginlik verici yorumlarda bulundu.

Bitcoin'in fiyatı son 1,5 yılın en yüksek seviyesine çıktı - Dünya Gazetesi

Kripto ve Bticoin arasında güçlü bir ETF’nin olduğunu vurgulayan Hatice Kolçak, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Buraya güçlü bir para girişi var. Para girişi devam ettiği sürece de traderlar, bence bunu çok iyi tahmin edemediler ve çok hızlı bir şekilde dirençlere doğru yani tarihi seviyelere doğru yol almış durumda. 63 bin dolara kadar geldik. Bu oldukça güçlü bir seviye ama bence burada bir düzeltme olmak zorunda. Sonuç olarak füze gibi hiç durmadan ilerlemeyecek.”

DÜŞÜŞE DİKKAT ÇEKTİ

Kripto paralarda dur durak bilmeyen yükselişin pek de olası olmadığını ifade eden Hatice Kolçak, düzeltmeye dikkat çekti. Ciddi bir düzeltme olması durumunda Bitcoin’de 50- 53 bin dolar seviyesinden söz edilebileceğini belirten Kolçak, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Buradan nefes almadan 69 bin dolar seviyesine doğru gitme ihtimali de var ancak oraya bile gitse ne olur ise olsun tekrar bir düzeltme yapılması gerekiyor.”

Paylaşılan bu haber Finans7.com tarafından yatırım tavsiyesi değildir!

Altın, dolar, euro ve borsanın günlük durumlarından anında haberdar olmak istiyorsanız; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

Ziyaretçi 58 Gün Önce
Yeni birşey söylememiş....
;