Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Hatice Kolçak Açıkladı: Bitcoin Sert Düşecek!

Hatice Kolçak Açıkladı: Bitcoin Sert Düşecek!

Yatırımcılar maddi birikimlerini değerlendirmek için çeşitli yatırım kollarına yöneliyor. Bu kapsamda 2023 yılında hızla yükselişe geçen kripto paralar da dikkat çekti. Ancak son zamanlarda kripto paralarda yaşanan sert düşüşler yatırımcıyı tedirgin ediyor…

2023’TE SERT YÜKSELİŞE GEÇTİ
2023’ün ilk başına 22 bin dolar olan Bitcoin, şuan 40 bin dolardan işlem görüyor. Bitcoinin yaşadığı sert yükseliş, birçok yatırımcının dikkatinden de kaçmadı. Spot ETF’nin onaylanması nedeniyle bu yükselişin yaşandığı söyleniyor.

Yeni araştırmaya göre Bitcoin iddia edildiği kadar merkeziyetsiz ve anonim  değil | Independent Türkçe

ETF’NİN ONAYLANMASIYLA GERİ ÇEKİLME BAŞLADI
Ancak, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu SEC, spot Bitcoin Borsa Yatırım Fonlarına (ETF) onay verdiğini duyurmuştu. Spot Bitcoin ETF’lerinin onaylanmasının ardından kripto paralarda sert bir düşüş gözlemlendi. Yükseliş beklenirken, sert düşüşün olması birçok yatırımcının merakını da artırdı.

Bitcoin'in fiyatı son 1,5 yılın en yüksek seviyesine çıktı - Dünya Gazetesi

“35 BİN DOLARA ÇEKİLEBİLİR”
Herkesin merak ettiği konuya ise Hatice Kolçak değinde. Kripto paralarla ilgili yatırımcıya sert uyarıda bulunan Kolçak, “Spot ETF onayının ardından bir düzeltme hareketi olarak 40 bin dolar seviyesine geldi. Şu an 41 bin dolar yani burada bir 45 bin doları görüyor olmamız gerekiyor. Fakat 45 bin dolar seviyesini geçmezse, dikkat etmek lazım. Çünkü sert düşüş ile 35 bin dolara kadar geri çekilebilir. Özellikle alım yapacaklar için biraz daha dikkatli olmamız gereken yerdeyiz” ifadelerini kullandı.

Paylaşılan bu haber Finans7.com tarafından yatırım tavsiyesi değildir!

Altın, dolar, euro ve borsanın günlük durumlarından anında haberdar olmak istiyorsanız; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

Ziyaretçi 2 Ay Önce
laf söylemiş bal kabağı bilgisizce bir yazı olmuş
;