Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Halkbank'tan Yeni Müşterilere Özel 1.500 TL Hediye Para Kampanyası!

Bankalar 30 Mart 2024 0
Halkbank'tan Yeni Müşterilere Özel 1.500 TL Hediye Para Kampanyası!

Türkiye'nin dev bankası Halkbank müşteri sayısını her geçen gün arttırmaya devam ederken kredi kartı kullanım oranını arttırmak için yeni bir kampanyaya daha imza attı.

Banka tarafından yapılan açıklamada Halkbank'tan Paraf kredi kartı alan kişilere 31 Ekim 2024 tarihine kadar yapacakları başvurularda geçerli olmak üzere toplamda 1.200 TL'ye varan tutarda Paraf Para yüklemesi yapılacağı ifade edildi. Paraf TROY kredi kartı alan kişilere hediye edilecek tutar ise 1.500 TL olarak ifade edildi.

Halkbank'tan yılın ilk yarısında 4,6 milyar liralık net kar

HALKBANK HEDİYE 1.500 TL PARAF PARA KAZANMAK İÇİN BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

31 Ekim 2024’e kadar Paraf’ı ilk kez alacak bireysel müşterilerin 30 Kasım 2024’e kadar her ay ilk 5 adet 500 TL ve üzeri harcamasına 20’şer TL, toplamda aylık 100 TL, bir yılda ise 1.200 TL’ye varan ParafPara verilecektir. Paraf TROY ile harcama yapan müşterilerin her işlemine ekstra 5 TL ParafPara verilecektir. Toplamda 1.500 TL’ye varan ParafPara verilecektir.

Kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin daha önce bireysel veya ticari kredi kartı olmaması ve ilk kez Paraf bireysel kredi kartına başvurmuş olması gerekmektedir.

Paraf ve Paraf Troy başvuruları İnternet Şube, Halkbank Mobil, Paraf Mobil, SMS ve Dialog üzerinden yapılabilmektedir. Kampanyaya katılmak için harcamadan önce Paraf Mobil’den “Hemen Katıl”a tıklanmalı ya da KAMPANYA yazıp 3404’e SMS gönderilmelidir.

paraf-kampanya.jpg

Kampanyadan yararlanabilmek için mutlaka katılım sağlanmalıdır. Kampanyaya katılım sağlayan müşteriler katıldıkları ay itibariyle aylık 100 TL kazanmaya hak kazanacaklardır. Örneğin; 2024 Mart ayında ilk kez Paraf kredi kartı alan ve kampanyaya katılan bir müşteri 30 Kasım 2024 tarihine kadar yapacağı kampanya koşullarına uygun harcamalar ile kampanya boyunca toplamda en fazla 900 TL ParafPara kazanabilecektir. Harcamaların Paraf Troy ile yapılması durumunda toplamda en fazla 1.125 TL ParafPara kazanabilecektir.

Bu koşulları yerine getiren kişilere paraf para hediyesi olarak kazanmış oldukları tutarlar aynı gün işlemin ardından harcama yapılan karta yansıtılacaktır. Ancak aynı günde aynı işyerinde yapılan birden fazla işlemlerde ilk yapılan harcama kabul edilecektir.

Tüm banka kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;