Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Halkbank'tan Faturalarda 500 TL Hediye Kampanyası!

Bankalar 27 Mart 2024 0
Halkbank'tan Faturalarda 500 TL Hediye Kampanyası!

Faturalar her geçen gün vatandaşın belini bükmeye devam ederken fatura ödeyen milyonlarca kişiye son dakika güzel haber duyuruldu.

Bankaların otomatik ödeme talimatı kampanyaları yakından takip edilmeye devam ederken bu kampanyalardan birini de Halkbank açıkladı. Halkbank Paraf Card kredi kartı otomatik ödeme talimatı kampanyası ile faturasını bankaya yatıranlara 500 TL para iadesi alma fırsatı sundu. İşte kampanya detayları...

HALKBANK PARAF CARD KREDİ KARTI OTOMOTİK ÖDEME TALİMATI KAMPANYASI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Bireysel kredi kartı müşterilerinin 1-31 Mart 2024 tarihleri arasında kredi kartlarından ya da vadesiz hesaplarından verecekleri her yeni otomatik fatura talimatı için 50 TL, toplamda 500 TL ParafPara verilecektir.

Kampanyaya katılmak için 31 Mart 2024 tarihine kadar Paraf Mobil’den HEMEN KATIL butonuna tıklanması ya da FATURA yazıp 3404'e SMS gönderilerek kampanyaya katılınması, sonrasında bireysel kredi kartından veya Halkbank’ta kayıtlı bulunan vadesiz hesabından otomatik fatura talimatı verilmesi gerekmektedir.

Halkbank'tan yılın ilk yarısında 4,6 milyar liralık net kar

Kampanyadan ödül kazanılabilmesi için, talimat vermeden önce mutlaka kampanyaya katılım sağlanmalıdır. Kampanya kapsamında bir müşterinin her yeni otomatik fatura ödeme talimatından 50 TL, toplamda 500 TL ParafPara kazanacaktır.

Kampanya kapsamında kazanılan ParafParalar, 5 Nisan 2024 tarihinde, kredi kartından verilen talimatlar için talimatın tanımlandığı açık ve kullanılabilir kredi kartına, vadesiz hesaptan verilen talimatlar için, ödül tarihi itibariyle en son kullanılan, açık ve kullanılabilir durumdaki kredi kartına yüklenecektir. Kampanya başlangıç tarihi itibariyle aktif olan talimatların iptal edilerek tekrar talimat verilmesi durumunda, verilen talimat kampanyaya dahil edilmeyecektir.

500-tl-kampanya.jpg

Bir müşterinin kredi kartından veya vadesiz hesabından tanımlı olan fatura talimatının iptal edilerek farklı bir müşteri tarafından tekrar verilmesi durumunda, verilen talimat kampanyaya dahil olmayacaktır.

Düzenlenen kampanyadan yararlanmak istiyorum diyen kişilerin otomatik ödeme talimatı vermeleri yeterli olacak. Ancak kampanya için bankada halihazırda ödenmeye devam eden faturaların iptal edilerek yeniden talimat verilmesine izin verilmeyecek. Bu şartları yerine getiren kişilere 500 TL'ye varan tutarda para iadesi olarak hediye paraf puan para yüklemesi yapılacak...

Tüm banka kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;