Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Halkbank'tan 400.000 TL İkinci El Taşıt Kredisi Fırsatı!

Kredi 27 Mart 2024 0
Halkbank'tan 400.000 TL İkinci El Taşıt Kredisi Fırsatı!

İkinci el otomobil satın almak isteyenler bankaların taşıt kredisi imkanlarını araştırıyorlar. Bankalar ikinci el otomobil satın almak isteyen müşterilere sağladıkları kredi imkanlarını kendi kredi politikaları çerçevesinde belirliyorlar. İkinci el otomobiller için taşıt kredisi veren bankalar arasında Halkbank da yer alıyor. Halkbank hangi koşullarda müşterilere ikinci el taşıt kredisi veriyor?

TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASI HALKBANK 2024

Taşıt kredisi çekmek isteyenlere hemen hemen her banka olumlu yanıt veriyor. Ancak ikinci el otomobiller için bankalar kolay kolay taşıt kredisi vermeyi çok da tercih etmiyorlar. Halkbank ise müşterilere ikinci el otomobil alımlarında taşıt finansmanı sağlıyor. Bu taşıt kredisi kampanyasının kendisine has bazı kuralları bulunuyor.

Halkbank'ın ikinci el taşıt kredisi için müşterilerin kredi maliyet hesaplamalarını aylık yüzde 5 oranında faiz ile yaptığı açıklandı. Kredi maliyetlerinin yükseldiği bir dönemde Halkbank'ın maliyeti yüksek görülse de diğer bankaların taşıt kredisi kampanyaları ile karşılaştırma yapıldığında bu bankanın ortalama seviyelerde bir faiz oranı sunduğu görülüyor.

İkinci el oto pazarında 2021'in en çok satılan markaları belli oldu

Halkbank müşterileri ikinci el taşıt kredisi çekecekleri zaman esnek ödeme imkanlarına da sahip oluyorlar. Bu çerçevede müşteriler kredi taksitlerinin ödeme planlarını bütçelerine uygun olacak şekilde tercih edebiliyorlar. Halkbank bu konuda müşterilere 3 farklı seçenek sunuyor. Aylık eşit taksitli, azalan taksitli ve artan taksitli şekilde taşıt kredisi taksitleri planlanabiliyor. Burada da tüm inisiyatif müşterilere bırakılıyor.

Taşıt kredisi vadesi konusunda Halkbank'ın da uyması gereken bazı kurallar bulunuyor. 400.000 TL'ye kadar taşıt kredileri 48 aya kadar vade ile verilebiliyor. Ancak bu fiyat aralığında ikinci el otomobil bulmak oldukça güç olduğu için uygulamada 48 ay vadenin bir anlamı yok. 400.000 TL ile 800.000 TL arasında kasko değeri olan ikinci el araçlar için ise en fazla 36 aya kadar vade ile taşıt kredisi verilebiliyor.

400.000 TL 2. EL TAŞIT KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI!

halkbank-ikinci-el.jpg

Halkbank'tan 2. el otomobiller için 36 ay vadeli 400.000 TL taşıt kredisi çekilmesi durumunda kredi maliyeti aylık yüzde 5 faiz ile hesaplanıyor. Bu durumda kredi taksiti 29.005 TL, toplam maliyet ise 1.044.191 TL oluyor.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;