Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Halkbank'tan 18 Yaş Altı Kişilere Bayram Harçlığı!

Bankalar 9 Nisan 2024 0
Halkbank'tan 18 Yaş Altı Kişilere Bayram Harçlığı!

Halkbank'tan bayram harçlığı müjdesi geldi.

Halkbank çocuk bankacılığı uygulaması kapsamında 18 yaş altı müşterilerine yönelik olarak bayram harçlığı uygulamasını duyurdu. Halkbank yapmış olduğu açıklamasında Çocuk Bankacılığı uygulaması hakkında "Çocuk Bankacılığı, Halkbank’ın 18 yaş altı müşterileri için hazırladığı renkli arayüzü ve ilginç içerikleri ile hem temel finansal bilgileri öğreten hem de keyifli vakit geçirebilecekleri bir çocuk uygulamasıdır." diyerek uygulama hakkına merak edilen sorulara yanıt verdi.

İÇİNDE NELER BULABİLİRSİNİZ?

Bankamızdaki tüm hesaplar görüntülenebilir, IBAN veya Karekod (QR kod) ile harçlık istenebilir, Bankamıza ait tüm hesap hareketleri görüntülenebilir, 15 yaş üzeri kullanıcılar, hesaplarından Karekod ile para çekebilir ve yatırabilir. Çocuk Bankacılığı uygulamasını kullanabilmek için; Halkbank müşterisi olmanız, şubeye giderek Kumbara hesabı açılışı yaptırmanız, şubeden alacağınız dijital parola ile çocuk bankacılığı uygulamasına giriş yapmanız gerekmektedir.

halkbank-bayram-kredisi.jpg

Halkbank müşterisi olup, Kumbara Hesap sahibi olan çocuklar için, yasal temsilcilerinin şubelerimize gelerek sadece dijital parola alması ve bu dijital parola ile çocuk bankacılığı uygulamasına giriş yapması yeterlidir.

Bu koşulları yerine getiren kişilere Halkbank uygulaması üzerinden bayram harçlığı verilmesine olanak sağlanacak. Yararlanmak isteyen kişilerin yukarıda yer alan koşulları yerine getirmeleri yeterli olacak.

Tüm banka kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;