Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Gülse Birsel'den hayranlarına müjde: Yeni dizi geliyor

Gülse Birsel'den hayranlarına müjde: Yeni dizi geliyor

Gülse Birsel yeni dizi yazıyor.

Türkiye'nin en önde gelen komedi yapım snaristlerinden Gülse Birsel, bir son dakika açıklamasında bulundu ve yeni bir dizi projesine başlayacağının müjdesini verdi.

Avrupa Yakası, Yalan Dünya ve Jet Sosyete gibi dizilerle akıllara kazınan Gülse Birsel, bu dizilerin senaristliğinin yanı sıra başrolünde de oynamıştı. Oyunculuğu ile de göz kamaştıran Gülse Birsel, şimdi yeni bir dizi projesi üzerinde çalıştığını söyledi.

Avrupa Yakası ile büyük üne kavuşan, burada ele aldığı komedi unsurları ile dizi evrenine yeni bir boyut kazandıran Gülse Birsel, "Yeni bir dizi yazıyorum!" dediği öğrenildi.

Avrupa Yakası, Türk televizyon dizisi. Dizide, Nişantaşı'nda yaşayan Sütçüoğlu ailesi ile Avrupa Yakası dergisi çalışanlarının ve onların yakınlarının komik öyküsü anlatılmaktadır.
Son bölüm yayın tarihi: 24 Haziran 2009
İlk bölüm yayın tarihi: 11 Şubat 2004
Yazarlar: Gülse Birsel

Yalan Dünya, senaryosu Gülse Birsel tarafından yazılan ve D Productions tarafından prodüksiyonu gerçekleştirilen Türk yapımı durum komedisi türündeki televizyon dizisidir. Vikipedi
İlk bölüm yayın tarihi: 13 Ocak 2012
Son bölüm yayın tarihi: 19 Kasım 2014

Jet Sosyete, senaryosu Gülse Birsel tarafından yazılan Türk yapımı durum komedisi türündeki televizyon ve internet dizisidir. Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği dizinin yönetmeni Hakan Algül'dür. Vikipedi
İlk bölüm yayın tarihi: 18 Şubat 2018
Yazarlar: Gülse Birsel

YENİ DİZİ NE ZAMAN?

Yeni dizinin tarihi, yayınlanacağı kanalı henüz belli değil. Haberdar olmak için takipte kalın.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;